Don_Kebabbo Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2019 Niektórzy mawiają Bądź mądry - pisz wiersze I mnie się udało To drugie, nie pierwsze 7
Don_Kebabbo Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To wszystko, ludzie Tomisko... złudzeń ;) Ech, ta metafora dopełniaczowa (kasuj, kasuj...) ;)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2019 króciutka sentencja jak mysi ogonek słowa według myśli do rymu złożone :)
tetu Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) Czyli bilans zysków i start podsumowany:D Czysta autoironia:) mnie się nie udało ni jedno, ni drugie chciałoby się odrzec mam to wszystko w d.... ale tak nie można bo to nie przystoi trza się zawsze uczyć nauka nie boli myślenie tym bardziej więc trzeba naprędce zakasać rękawy no i pisać wiersze. Pozdrawiam. Edytowane 9 Marca 2019 przez tetu (wyświetl historię edycji) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2019 Witam - nic dodać nic ująć - wyszło w san raz. Pozd.
Don_Kebabbo Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A taki ogonek Gdy zwinąć w rulonik Się spala, nie płonie A dymu narobi ;) Autora poniosło Z tym całym bilansem: Nie grzeszy mądrością Jak tworzy - to farsę ;) Poznasz głupiego po szczynach jego, czy jakość talk to było ;) I z przypadku - już tu się kiedyś pojawił jako sklecony naprędce komentarz. Fajnie, że zajrzeliście. Pozdrawiam. Edytowane 11 Marca 2019 przez Don_Kebabbo (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. udało Ci się bardzo subtelną myśl tę wpisać pozyskać głos nie kadząc i zachowując dystans mnie to się nie udało bo chociaż słów nie gładzę mam nieodpartą pewność że już zbyt długo kadzę ;)
Wiechu J. K. Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krótki to bilans, a jednak ważki, przecież ma posmak fraszki. :-)
Nata_Kruk Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 Dobry tytuł i świetna autoironia... ;) Czasami trzeba coś zbilansować. Pozdrawiam.
Don_Kebabbo Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tym kadzeniem trudna sprawa Ale jeśli się postarać Można zrobić niezły kawał Jadąc tylko na oparach ;) Cały ten tekst byłby niczym Gdyby rozrósł się w artykuł Tu się posmak bowiem liczy I że jest coś na języku ;) Jak już wspomniałem, tekst powstał przez przypadek, a tytuł - cóż... wymyśliłem na ostatnią chwilę - były paralingwistyczne pomysły*, ale tak nieadekwiatne, że chyba obsadzę nimi inne grządki ;) Pozdrawiam i dziękuję, że zawitaliście. * - Kurde bilans.
Rekomendowane odpowiedzi