duszka Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2019 ...tyle w nim pytań słyszę nieusłyszanych szeptów zbudzonej miłości, co daje odpowiedź aż dojdę. . 1
duszka Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Miło mi @Jedyna taka, że tu zajrzałaś i dziękuję za serduszko :) 1
Jedyna taka Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Inspirujesz, wiele dla mnie znaczą utwory i myśli, zwłaszcza te wartościowe, a takie tutaj dostrzegam. ;) 1
duszka Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To piękne, że otwierasz umysł i serce na inspirację, to dla nich pokarm, a z niego powstają też własne wiersze i inspiracje dla innych. W Twoich odkrywam ten potencjał. :) Dziękuję Ci za miły wpis i pozdrawiam :)
Gość Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 "O jest" - tak sobie pomyślałem, kiedy zobaczyłem twój wiersz ;-) Zawierasz w nich sedno, które daje do myślenia i często trafia do i w serce. Nie inaczej jest teraz. Ciekawe podejście do bólu. Inne. Zwracające uwagę na jego sens? "Ten ból" i miłość tworzą w tym wierszu jakiś wspólny element. Nie ukrywam, że końcówka stanowi dla mnie pewne wyzwanie. Jeśli "aż dojdę", to może - zrozumiem? Kolejny, ważny i interesujący wiersz :-) Pozdrawiam!
duszka Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podobnie zareagowałam, gdy zobaczyłam Twój komentarz :) A po jego przeczytaniu poczułam radość i ulgę - że ktoś go tak otwarcie przyjął i tak dobrze zrozumiał. Nigdy nie jestem tego pewna, bo zdaje sobie sprawę, że piszę nieco "inaczej". Taki czytelnik, jak Ty, to prawdziwy dar. Dziękuję :) Edytowane 9 Marca 2019 przez duszka (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda, dlatego tak chętnie sięgam po twoją twórczość :-) Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi