Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Justyna Adamczewska Opublikowano 23 Lutego 2019 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Mamy - Jestem w Raju - powiedział mój kot, gdy na kolanach mi siadł. Głaszczę jego czarną sierść, dobrze nam razem jest, to przyjaciel mój, a jam przyjaciółką jego. Mamy przecież wspólne Niebo. J.A. Edytowane 23 Lutego 2019 przez Justyna Adamczewska (wyświetl historię edycji) 8
Wiechu J. K. Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Justyno, mam nadzieję, że nie dostanę patelnią po głowie, ale zmieniłbym tak: to przyjaciel mój i wzajemnie aby nie powtarzać słowa "przyjaciel" już zakładam kask ochronny ;-) 1
duszka Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak :) Rozbrajający, ciepły wiersz :) 1
Roklin Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Przypomniał mi się stary kawał: jak jest różnica między psem i kotem? Pies sobie myśli: "pan daje mi wszystko, czego zapragnę. Pan jest Bogiem". A kot myśli: "pan daje mi wszystko, czego chcę. Hmmm, jestem Bogiem". Ciepły, uroczy, delikatny wiersz. :) 1
8fun Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pies ma pana, kot sługę ;) 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jak? Pewnie, że tak, Iwono. Oj, dobrze jest, dzięki. J. :))
Justyna Adamczewska Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesławie, zdejmuj kask. Niewygodny, a patelnia słuzy do smazenia pychotkowych naleśników i powidełka do nich, uwielbiam. Zmieniłeś? No zobaczę, pomyślę, ale zmienię ,chyba, tylko, czy będzie pasowało? Słowa przyjaciel uzyłam dwukrotnie, bo to cud mieć przyjaciela. Dziękuję bardzo. Jest dobrze nawet dziś, choć wczoraj jakowaś nostalgia mnie dopadła, ale i to potrzebne do życia. Spokojnej niedzieli. J.
Justyna Adamczewska Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Duszko, ciepełka zyczę i dziękuję za obecnosc oraz komentarz. J.
Justyna Adamczewska Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Roklin, takie to szelmy z tych kotów, mój pazurki ostrzy na kanapie, zrzuca wszystko ze stołu - tak łapką, łapką przesuwa, no np. długopis i trach - długopis na podłodze. To znajda, po przejściach. Ale kocham tę znajdę. ma takie zielone oczy, jak Twój avatar. Patrzy i mruczy, cudeńko. Jest ze mna juz 12 lat. Dziękuje. 2
Justyna Adamczewska Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre, 8fun, dziękuje. Spokojnego dnia. J.
Justyna Adamczewska Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 8fun, Gźnik, Duszka, Roklin, iwonaroma, Wiesławie - dzięki za serduszka. Kot, tzn kotka własciwie - Bruneta mruczy Wam ucha i uśmiecha się pod wąsem.
wjola Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 mam dwie kotki tzn one mnie mają ;) 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja miałam trzy do niedawna, no one mnie - jak wjolu napisałaś. Ale Irysek 18 lat umarł w lipcu w zeszłym roku, po nim Todzia w pażdzierniku - b. to przeżyłam. I nadal smutno. :((( Pogłaszcz ode mnie swoje koteczki. J.
Wiechu J. K. Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uffff, ulżyło mi, bo ten kask już zaczął uwierać, a naleśniki z powidłami rowiniez lubię. To tak dla mnie zabrzmiało lepiej, ale to Twoje terytorium i czym więcej przyjaciół tym lepiej. Pozdrawiam Cię ciepło Justyno! :-))))))) 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co to Konradzie? Co nie?
Justyna Adamczewska Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. He, he. Z tymi przyjaciółmi to niech tak będzie, bo to "wzajemnie" jakoś mi tak nie ten tego - nie gniewasz się? Pozdrawiam. J.
Wiechu J. K. Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2019 Wcale się nie gniewam, pozdrawiam. :)
Rekomendowane odpowiedzi