Justyna Adamczewska Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 I wytarta ciemność bo ta noc jest niepewna Ciii – kradnie sny II zero dwa – tik – tak idzie z wolna strach cichutko gra Bach III szumią gałęzie słuchaj i czuwaj tak wygląda Raj J.A. 2
Wiechu J. K. Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ojej, a co to? to strach kwili! przepadł na zawsze ten dźwięk radosny to dusza tak przemawia wsłuchaj się W.K. - W.W 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Dziękuję Wiesławie. Fajny wierszyk - pokrzepiający. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oby jak to napisałeś w wierszu "Odwaga" - poszedł precz. Piosenka dla dzieci, eh, melodyjna. Lubię ją bardzo. Dziękuję. J. :))
Justyna Adamczewska Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Dziękuję Pi_ Myszko. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zabijają "cichość" Bacha, piszcząc, ej, myszki. Pi_ gratuluję książki o Ojejku z pewnością pouczająca i radosna. Dziękuję, J.
duszka Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Te trzy części są dla mnie jednością, jednym wierszem - o pokonaniu lęku... Ostatnia zwrotka go pokonuje, zwycięża i to w taki cudowny, nieoczekiwany sposób, bo wynosi ponad jego odczuwanie, w nowy, wyższy wymiar.., wymiar miłości. "Raj" jest dla mnie światem miłości. Dziękuję Ci za ten wiersz :) 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Duszko, trafiłaś. Może wiersze z lekka mroczne, ale właśnie: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja Ci też dziękuję za Twój komentarz, jest super. A to dla Ciebie, Duszko. 1
WarszawiAnka Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Trochę niepokojące... ale wiem jak skrada się strach. Ostatnia część jest nikłym pocieszeniem - raczej jedynie oczekiwaniem. Pozdrawiam
Konrad Koper Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Tak. Pobudza wyobraźnie !!
Wiechu J. K. Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I niech tak się stanie Justyno! :-)))))
Justyna Adamczewska Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niech, Pokrewna Duszo, :) J.
Rekomendowane odpowiedzi