czarna-kocica Opublikowano 14 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Śmierć mi przeznaczona Ona w moje progi życia, Musi wejść Serce wali jak oszalałe... Pozwólcie odejść! Nie chcę was już krzywdzić Dajcie szansę na lepsze życie. Łzy lecą po policzkach... Zamknę tylko oczy I Umrę Jak każdy, który życia nie pokochał Kroplę czerwone kapią jedna za druga... Umrze też: Miłość, przyjaźń I moja poezja Wpatruje się w zdjęcie Ale czym jest kartka z literami, Jeśli serce wyje z bólu Przez jedną zdradę. Marzę, żebyś patrzył Jak próbuję wydusić Ostatnie słowa „Żałuję, więc żegnaj”
złota lenka Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Wiersz zbyt dosłowny... przypomina raczej budowę dramatu... monolog i didaskalia... nie ma metafor... pueta?? Wydaje mi się, że fragmentem: "Ale czym jest kartka z literami, Jeśli serce wyje z bólu Przez jedną zdradę." sama sobie odpowiedziałaś,że podchodzisz do tego bardzo emocjonalnie, nie bardzo dbając o to by wiersz był dobry... Życzę uśmierzenia bólu i radzę jeszcze trochę popracować nad wierszem... Pozdrawiam lenka
Patryk_Nikodem Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Pisz dalej :) pozdrawiam.
Tdk crew Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Słabiutko i to bardzo!!- Pozdrawiam
Catalina Acosta Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Lenka ma rację. "Marzę, żebyś patrzył Jak próbuję wydusić Ostatnie słowa" To jedyny, fragment, który mi się podoba. Reszta - do przeróbki. Całkowitej. Cat
Azn Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Komentarz został usunięty ze względu na złamanie pkt 5j Regulaminu Serwisu: 5. Użytkownik nie ma prawa do: j) Publikowania danych, w innym niż polski - języku. MODERATOR
Jacek_P. Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Komentarz został usunięty ze względu na złamanie pkt 5j Regulaminu Serwisu: 5. Użytkownik nie ma prawa do: j) Publikowania danych, w innym niż polski - języku. MODERATOR
Azn Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Komentarz został usunięty ze względu na złamanie pkt 5j Regulaminu Serwisu: 5. Użytkownik nie ma prawa do: j) Publikowania danych, w innym niż polski - języku. MODERATOR
Jacek_P. Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Azn, nie chodziło mi o treść Twojego komentarza, tylko o język. Tu się pisze i komentuje po polsku! Pozdrawiam. Ja.
Luthien_Alcarin Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 czarna -kocica: skojarzyło mi sie z nickiem Ona kot..i już podświadomie miałam nadzieje że znajde cymesik, niestety..wersyfikacja bardzo przeszkadza, utwór poszatkowany, co do treści-zaufaj mi: czytelnik jako bestia inteligentna, zrozumie niedopowiedzenia i metafory, wiec warto go troche "podreczyc":) Pozdrawiam i życze dalszej wytrwałej pracy Agata
Rekomendowane odpowiedzi