Ten utwór został doceniony przez użytkowników. karenka Opublikowano 16 Grudnia 2018 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 Wiem, że miłość nie umiera czuję dłoń na mojej skroni, swe ramiona rozpościera, każdy smutek tchem rozgoni. Myśli złote mi rozdziela, tajemnicy rąbka chyli, tak mi dobrze z tą miłością, tak mi dobrze w każdej chwili. Noc choć ciemną ma naturę, to ja kocham jej spojrzenie, ona patrzy na mnie czule w snach zasyła ukojenie. O poranku Świtezianka w złocie cała się rumieni, wiatr kołysze gałązkami, płynie koncert wśród zieleni. Wiem,że miłość nie umiera, żyje echem w testamencie, kwitnie tam,gdzie letnia cisza na niebieskim firmamencie. 10
Roklin Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 Bardzo piękny, ujmujący za serce wiersz, uczucie wręcz z niego wypływa. Gdyby tak drugi wers wziąć w nawias... O, tak, nie ma nic piękniejszego niż to uczucie. Wtedy człowiek idzie przez świat i nic nie jest mu straszne. Pozdrawiam :) 1
karenka Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 dziękuję za Twoje słowa przy wierszu/dobrej nocy Ci życzę*)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 Witam Karenko - proszę jaki piękny przemyślany wiersz do poduszki. Mówią że o miłości napisać trudno - jednak tobie to się udało wiersz czyta się płynnie tak że chce się ponownie. Myślę że to twój najlepszy wiersz. Kolorowych snów życzę. 1
Silver Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 Bardzo ładny, lekki wiesz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze myślałem że tylko pióro jest wieczne ale ten zgrabny kawałek , przekonuje mnie że nie tylko. pozdrawiam 1
iwonaroma Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest śliczne :) 1
Czarek Płatak Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2018 Urokliwy, rozśpiewany wiersz i warsztatowo bez zarzutu. Pozdrowienia
WarszawiAnka Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2018 Bardzo mi się podoba - przyjemna lektura. :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi