Anastazja Sokołowska Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) nazwij mnie wolnościąto miasto mnie dusiodpryśnięty lakier na paznokciuznowu to samochcę być tam gdzie mnie nie machcę tańczyć gdzie słońcem spalona jest ziemiadorosłość to zabawaw której gra polega na niedopowiedzeniachto czego nocą oczy nie widząza dnia wychodzi z cieniatylko złap mnie za rękęa ja obiecuję ulegnębezwładnie opadnę na miejscew przedziale pociągu donikądwilgotny oddech spłynie po szybiewitając się z kroplami deszczupo drugiej stronieznieczulenie wysokoprocentowymtrunkiem dzisiejszego wieczorujest jedynym ratunkiemna tej bezludnej wyspieoczy biegają nieprzytomnienie chcą widziećżycie uśmiecha się szyderczopodaje berło bo wieże nie podejmiesz inicjatywypluje ci w twarzpodnieś głowę do góryzaskocz je swą intensywnościąspadasz bo nie potrafiszłapaćżycia za nogi Edytowane 10 Grudnia 2018 przez Anastazja Sokołowska (wyświetl historię edycji) 1
Jemall Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2018 Donikąd razem (w rozumieniu pisowni) Donikąd razem można iść, jeśli żyje się tylko chwilą, kwestiasmaku ;)
beta_b Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sprawny tekst, masz dar i łatwość pisania, ale z zawartością się nie zgadzam. Mam wrażenie, że jest odwrotnie. bb Edytowane 10 Grudnia 2018 przez beta_b (wyświetl historię edycji)
Anastazja Sokołowska Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, już poprawione :)
Anastazja Sokołowska Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję @beta_b :) Takie oto refleksje wypłynęły ostatnio spod mojego pióra...
Anastazja Sokołowska Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2018 @Czarek Płatak Dziękuję za obecność i pozostawiony ślad :)
WarszawiAnka Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2018 A może: strumień świadomości...? Pozdrawiam
Anastazja Sokołowska Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawa alternatywa ;) Również pozdrawiam :)
Don_Kebabbo Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2018 Wychylę tylko znieczulenie wysokoprocentowymtrunkiem dzisiejszego wieczoru Taki wybredny jestem ;) Pozdrawiam.
Czarek Płatak Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ proszę uprzejmie. Było mi bardzo miło :)) 1
Rekomendowane odpowiedzi