Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 6 Grudnia 2018 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2018 (edytowane) Podpowiedz w co mam wierzyć Wśród tylu różnych prawd Czy słowa mogą zmienić Tych kilkanaście lat A może lepiej w ciszy Popatrzę w twoją twarz I oczu smutne rysy Czy jeszcze znajdę nas Edytowane 8 Grudnia 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 12
Alicja_Wysocka Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2018 Niczego bym nie poprawiała, Marcinie. (no może zrezygnowałabym z dużych liter, ale to w końcu drobiazg) Samodzielne, dorosłe dziecko, niechaj idzie do ludzi, pozdrawiam :)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję MM Dziękuję Alicjo :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2018 Witam - nic nie powiem by nie zapeszyć zacności wiersza. Pozd.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2018 Dziękuję Waldemarze
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Uczono mnie zawsze, że należy unikać twych , twoich w wierszu...a już masakra jeśli są w sąsiedzkich wersach. Wiersz jest na tyle dobry, że może warto zwrócić uwagę na To sąsiedztwo. Z szacunkiem dla autora :)
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Witam :-) Wiersz porusza dość trudne zagadnienia, pewne niejasności, brak wzajemnej uczciwości i chyba brak odwagi lub umiejętności, aby szczerze wszystko przegadać... To tak w "pierwszym czytaniu", ale temat wiersza może sięgać w zupełnie inne zakamarki.. Podoba mi się pewna aura tajemniczości i to, że nie wszystko jest takie czytelne na pierwszy rzut oka ;-) Pozdrawiam.
jan_komułzykant Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiersz bardzo dobry Marcinie, ale zgadzam się z Airą. A co sądzisz o takim rozwiązaniu? Popatrzę w twoją twarz i oczu smutne rysy 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za radą twoja i @jan_komułzykant zmieniłem i jest dużo w mojej opinii Wzajemnie: ) Miło czytać pozdrawiam
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) też uważam, że teraz wiersz zyskał pozdrawiam Marcinie :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 Krótko, zwięźle, na temat i chwyta. Bardzo dobry, myślę, że ta drobna korekta mu posłużyła. Pozdrawiam serdecznie :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2018 Marcinie, tak proste słowa, a zarazem bardzo penetrujące własne/peela wnętrze. Rozumiem, że to efekt końcowy i nic nie będzie już 'ruszane'.
WarszawiAnka Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2018 Wiersz mi się podoba, jest prosty, krótki, ale treściwy. Nie pasują mi tylko "rysy" do "oczu". Mówimy o rysach twarzy, oczy z kolei mają wyraz. Coś bym z tym zrobiła. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi