Czarek Płatak Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cała przyjemność po mojej stronie. Choć tekst nie traktuje o niczym przyjemnym...
jan_komułzykant Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 czasem warto nieposłusznie robić swoje, jeśli świadomość podpowiada, że jest dobrze :) Mnie się podoba, melodyjny wiersz. Pozdrawiam.
ania mila milewska Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję:). Bardzo lubię Twoje wiersze, więc tym bardziej cenię opinię. Czasem się nie da inaczej niż nieposłusznie, ale nie wynika to wcale z przekory;). No i ciągle się uczę, dopiero wracam do pisania po dłuuuuugiej przerwie;). Pozdrowienia:)
jan_komułzykant Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wierzę, niemożliwe, wyglądasz na 24 : hmm... wobec tego ja dopiero raczkuję ;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
ania mila milewska Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. haha, to te geny po babci. 24 to były jakiś czas temu, powiedzmy, że niedawno;)
Wiechu J. K. Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, nie będę pisał o formie technicznej wiersza, zostawiam analizę dla znawców, ale sens w nim zawarty przyciągnął moją uwagę. Pozdrawiam :) Edytowane 7 Grudnia 2018 przez Wieslaw_J._Korzeniowski (wyświetl historię edycji)
ania mila milewska Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję:)
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wyłączam wifi w głowie i jestem w tej ciszy bezradna jak karp, co ostatnie powietrze w wannie łapie. Szukam relaksu, a nie umiem przestać się trząść, otrząsnąć z ciebie, ***** A ja stanę okoniem Patrykowi :))) Przyciągnął mnie Relaks i nie żałuję. Odnalazłam się w tym wierszu bez względu na kanony literackie. Zarzut Infantylności zrzucam na poczucie humoru ... wysublimowane :)) Usciski :))
ania mila milewska Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ogromnie dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uściski ;)
Rekomendowane odpowiedzi