Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) każdy wiersz inaczej smuci cieszy waży inaczej uśmiecha marzy płacze każdy po swojemu świat widzi słyszy nie przeszkadza to że są braćmi niech tak zostanie nie próbujmy zmian poezja i tak sama się obroni Edytowane 29 Listopada 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 6
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za przeczytanie i serce. Udanego dnia życzę.
Gość Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 Temat na czasie :) Ilu poetów tyle zdań, ilu ludzi tyle opinii. Czasem, aż chce się zawołać "ludzie nie wciskajcie mi swoich dyrdymał, mam inny punkt widzenia a wasz wszystko mi zmienia" :)) Pozdrawiam...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - myślę ale może się mylę że nie tak zrozumiałaś - wiersz mówi o wierszach że każdy inaczej widzi słyszy każdy inaczej oddycha że tak jest dobrze że inaczej byłoby nudno itd. Ale za czytanie duże dziękuje ślę. Pozd.
Gość Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 Mówiłam o wierszach, interpretacji, korektach... które sobie cenię ale które b.często wypaczają Mój obraz i sposób postrzegania świata i zjawisk. :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam ponownie - no to się ciesze - widać źle zrozumiałem. Przepraszam i dziękuje. Uśmiechu życzę.
Alicja_Wysocka Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 Prawda, Waldemarze. Mnie czasami nawet wkurza, szczególnie jak nie wiem o czym jest. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dziękuje za czytanie oraz komentarz - biło cię widzieć Alicjo. Spokoju życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 @evicca @Wojciech Bieluń Targosz za serduszka dziękuje. Miłego popołudnia życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje za przeczytanie oraz serduszko - trzyma się zdrowo. Kolorowych snów życzę
Czarek Płatak Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2018 To, że się sama obroni to rzecz pewna jak śmierć i podatki.
Silver Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgadza się, pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Maria_M Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2018 Święta prawda :) Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to się ciesze z tej prawdy - dziękuje za czytanie oraz serduszko. Jesteś zawsze mile widziana Mario. Udanych chwil życzę
Marlett Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2018 Każdy wiersz jest inny, to prawda :) i każdy czytelnik inaczej odbiera ten sam wiersz :0 Pozdrawiam Waldemarze.
jan_komułzykant Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2018 pachnie nie pachnie grunt gdy coś zatknie sztandar czy natchnień moc lub choć szarpnie :) Zgadzam się Waldku, po to chyba powstają
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to cieszy mnie twoje zgadzam się - miło że zajrzałeś. Spokojnej nocy życzę
Rekomendowane odpowiedzi