Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2018 choć jest zawsze delikatna czuła są tacy którzy mówią że to nic ciągną za włosy uderzają w twarz wmawiają ze to wszystko miłość rani mimo tego że jest bezbronna broni ją tylko płacz dziecka gwałci szepcąc ja cię kocham potem klęcząc mówi wybacz przecież to chore to trzeba leczyć trzeba połamać temu ręce i nogi wiem ten wiersz zaboli - ale mam nadzieje że tych których powinien 6
jan_komułzykant Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2018 wydaje mi się Waldku, że "ci, których powinien" zaboleć, nie czytają wierszy, przynajmniej spory ich odsetek. Ale wiersz wart pochwały. Pozdrawiam.
Gaźnik Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2018 Ciężki i bezkompromisowy. I bardzo dobrze, jest wiele ścierwa na tym świecie, które powinno się zmiażdżyć ciężkim obuwiem. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Janko - miło cię widzieć - zdaje sobie sprawę że tacy raczej nie czytają no ale niech zaboli bo może inni im zacytują. Dziękuje za czytanie i pozdrowienia które odwzajemniam. Edytowane 28 Listopada 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - fakt wiersz nie jest lekki ale myślę że warto o takich sytuacjach rozmawiać podpowiadać. A tego ścierwa choć się wydaje że jest mało to jednak jest więcej. Więc musimy o tym mówić lub pisać. Dziękuje że byłeś i za serduszko. Pozd. Edytowane 28 Listopada 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2018 @ Koziorowska - dziękuje za serduszko - a tak przy okazji - czy nie mógł by zwracać się do ciebie po imieniu - oczywiście jeżeli się zgodzisz. Słońca i miłego ci życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2018 @Klaudia G97 - dziękuje za serduszko - miło że zajrzałaś. Pozd.
Czarek Płatak Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2018 Tacy oni pewnie nie czytują wierszy. Masz rację - na pohybel im!
iwonaroma Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2018 Straszne bywa to, że i płacz dziecka nie wystarczy na ochronę a bywa, że jeszcze bardziej rozsierdza oprawcę.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj dzięki za to że zajrzałeś oraz za serce. Udanego wieczoru życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - zgadzam się że to jest straszny stan - nam pozostaje głośno o tym mówić by zaczęli się bać ci co tak postępują. Dzięki za serce Ciepełka ci życzę. Edytowane 28 Listopada 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
Enchant Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2018 Panie Waldemarze, tu jak zwykle ciepło i czule, tego się można u Pana spodziewać. Dwie ostatnie zwrotki przemawiają do mnie całkowicie. Dziękuję za ten wiersz.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziękuje bardzo za miłe słowa oraz za serduszko. Udanego dnia życzę
Rekomendowane odpowiedzi