Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Migrena  Erotyk rozpalony do czerwoności. Bo miłość taka jest- to chodzenie do nieba i jednocześnie spadek do piekła. I wszystkie esencje uczuć-, pożądanie, żarliwość, śmiech, lęk. Piękny
    • Świat nasz cały  w powodzi brodzi . A my już nie tacy młodzi .   Uczucia giną w czeluściach  nocy . Złośliwie męczą . Sercu doskwiera żal , a mi ciebie brak .  
    • @Łukasz Jasiński odzyskuję swój blask liliami, rumiankami i koniczynami :) wzięłam buty sportowe i poszłam w teren :)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Annna2 Aniu. dziękuję. Jesteś bardzo miła.   @Jacek_Suchowicz Jacku. piękne słowo "zbałamucił". dziękuję. szacunek. @Alicja_Wysocka Alicjo. oj, potrafisz, potrafisz. i robisz to dużo lepiej niż ja. dziękuję za Twoje słowa. @Berenika97 "esencja miłości". czasami przychodzi człowiekowi czekać tyle lat żeby ją w życiu odnależć. czasem znajdujemy ją gdy jest już za późno. na wszystko. pięknie dziękuję.
    • @Dagna dla ciebie może być wygenerowany nawet przez korbowód sklejony na butapren z muszlą sedesową. to dla mnie bez znaczenia. nie interesują mnie opinię rozhisteryzowanych paniuś szukających namiętności zardzewiałym gwoździem. nawet wtedy gdy sedno tych namiętności znajduję się w ich własnych majtkach. i żeby pożegnanie nie zabrzmiało zbyt brutalnie powiem tylko banalne......spadaj !
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...