Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) nie zgadzam się na poezję chwilowego jarmarku wysypu zgiełku pustego NIC na poezję udawanego aplauzu której brakuje zaklęcia ognia i popiołów poezję pozbawionej granicy jasności i cienia nieprzypierającej uwagi do muru na poezję leniwą jak ciepłe światło poezję bez magii dostojeństwa katedry na poezję pisaną drobnym maczkiem Edytowane 18 Listopada 2018 przez Wojciech Bieluń -Targosz (wyświetl historię edycji) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Witam - no to dowaliłeś Wojciechu - ale dziwie się czemu nie po imieniu. skoro jest aż tak źle. Pozd.
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 witaj. Nie chodzi tu po imieniu i nie o te Forum, Wejdź na obojętnie jakie strony poetyckie, to się przekonasz. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam ponownie - tak myślał ale coś mnie podkusiło by zapytać. Coś niecoś słyszałem o innych forach że żenada ale nie zaglądam do nich i jak widzę słusznie - jestem tu i tu mi się podoba ba nawet gdy było miej ciekawie. Pozd.
Sylwester_Lasota Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) nie lubię zaklęć i magii (same w sobie wydają mi się "jarmarczne"), poza tym się zgadzam w zupełności :) Pozdrawiam. Edytowane 18 Listopada 2018 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poezję pozbawionej talentu poetki, będzie formą prawidłową, więc to powyżej jest nieprawidłowo. jeśli się nie zgadzać to tylko na: poezję pozbawioną... (itd) a jeśli unikać, to: poezji pozbawionej... (itp) poza tym nie zgadzam się z tego typu zakazami, bo trzeba by wyrzucić na śmietnik choćby Tuwima, Boya i wielu wielu innych. Pozdrawiam. :)
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2018 Sylwester_ Lasota dziękuję za komentarz
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2018 jan_komułzykant - dziękuję za komentarz
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 dziękuję za głos.
Rekomendowane odpowiedzi