muchadoaboutfrogs Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2018 Ostatnio zauważyłam że zmieniam kolory przechodzę z fioletu w błękit z czerwieni w zielony upodabniam się do wnętrz i chodników unoszę z wiatrem tam gdzie zakręcą mnie liście i słowa ,,wszystko będzie dobrze” moje imię wypowiedz tobie uwierzę we wszystko i w ten obrazek dwoje ust blisko lubię karmić się złudzeniami jak kameleon bielą w kartkę zanikać 5
Kobra Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2018 Czytam tak: :-) Fajny tekst. zmieniam kolory przechodzę z fioletu w błękit z czerwieni w zielony upodabniam się do wnętrz i chodników unoszę z wiatrem tam gdzie zakręcą mnie liście i słowa ,,wszystko będzie dobrze” moje imię wypowiedz tobie uwierzę we wszystko i w ten obrazek dwoje ust blisko lubię karmić się złudzeniami jak kameleon bielą w kartkę zanikać
beta_b Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2018 Wiersz bardzo dobry. A złudzenia to pokarm niezdrowy, przypomina fast foody. Rozczarowanie jak zgaga zostaje na długo. bb 1
muchadoaboutfrogs Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, ale jak bardzo lubimy się nimi karmić! Mimo późniejszych rozczarowań ;-)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fakt ale też jest przejściowa ;) lub do wyleczenia. 2
muchadoaboutfrogs Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi