Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 ja do Boga nic nie mam myślę że Bóg do mnie też przecież każdy z nas żyje po swojemu - jednak myślę tak sobie dlaczego ma lepiej niż ja bo nie musi się martwić a ja niestety ale tak - muszę za prąd zapłacić do gara coś włożyć - jak zajdzie potrzeba do apteki skoczyć przytulić smutne zwaśnionych pogodzić A bóg co na tronie siedzi z aniołami rozmawia a o nas zapomniał - a jeśli coś chce powiedzieć to kimś innym się wyręcza niestety ale tak to działa nie odkryłem Ameryki to szczera prawda ja do Boga nic nie mam ale niech inni mi nie wmawiają że Bóg jest wielki i wszystko może mało tego dopowiem że ja kiedyś też tak myślałem ale się bardzo zawiodłem życie prawdy mnie nauczyło 1
TomaszT Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem za. Szczególnie jeśli o "smutne" chodzi Tu bym nawet kosztem "zwaśnionych"... Żartuję Podoba mi się tekst Świetne powtórzenia otwierające segmenty tekstu: Ładny - pomysłowa konstrukcja /niezły pod muzykę, ale wtedy by trzeba przekonstruować tekst/ T/
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - miło że się spodobał - wiem że to trudny ale co tam mam nadzieje że nie będzie źle. A za czytanie i komentarz duże dziękuje. Pozd.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Faktycznie, mógłby wysłać esemesa, lub maila, ale pewnie jest zajęty niebiańskimi sprawami. pozdr. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - no i po sprawie - a jednak nie Andrzeju. Dziękuję za to że byłeś. Pozd.
beta_b Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Gorzko, mimo pozornego pogodzenia jest u Ciebie Waldemarze. W moim świecie bóg inną spełnia rolę, może dlatego nie oczekuję i nie reklamuję dramatów. Ale nie czuję się powołana do zmiany cudzych światopoglądów, szczególnie że doświadczeń masz zapewne w życiu mnóstwo. Pozdrawiam serdecznie, bb 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam ano gorzko ale to nie moja wina - jestem szczery tylko tyle. Dziękuje że czytałaś i skomentowałaś uczciwie czyli szczerze. Barwnych snów życzę
Wiechu J. K. Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kwestia Boga to zagadka w labiryncie ziemskiego bytowania i każda dusza odbiera to inaczej. Rozumiem... Pozdrawiam :))))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Wiesławie - miło cię widzieć - dziękuje za zrozumienie oraz głosik. Pozd.
jan_komułzykant Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też nie, myślę nawet, że ma poczucie humoru, bo przecież sami byśmy tego nie wymyślili :) Ciekawe masz przemyślenia Waldemarze, pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Roklin Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 Tytuł dość pretensjonalny. Mam trochę inną wizję świata i nie chciałbym się na tym poziomie spierać, pozostaje tylko uszanować. Gdzieniegdzie nawet humor się przebija. Ale całość jak duża ilość cynamonu - ciemna i gorzka. Pozdrawiam serdecznie :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - to chyba prze tak wydłużone wieczory - człowiek siedzi próbuje to wszystko zrozumieć... Dziękuje za obecność i komentarz Janko. Pozdrowienia ślę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - i ja szanuje to co napisałeś - bo tak to działa - dziękuje za czytanie. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi