Migele Opublikowano 10 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Młody stażem inkwizytor spod Kleczewa bardzo lubił wisielcami zdobić drzewa. Na zwierzchników głos: "Młokosie, lud chce widzieć ich na stosie", odpowiadał: "Lud mi zwisa i powiewa".
Franek Klimek Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Mam więc przekonanie szczere : Ten tu zrobi kariere ! :) ef
Franek Klimek Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Pytanie od pewnej dziewki: To był Kleczew ? A nie Klewki ? ef
Migele Opublikowano 10 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Niech tam dziewka nie kaprysi - wszystko jedno, gdzie się wisi.
Franek Klimek Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 cd : ====== Starszy stażem outkwizytor z Głównej Stacji uznał, że to przejaw niesubordynacji . Ledwo uznał - i już rzęzi huśtając się na gałęzi, bo ma zawsze inkwizytor więcej racji . ;) ef
Migele Opublikowano 11 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Dynda rzężąc inkwizytor w hallu stacji, co się wahnie, zaraz słychać grzmot owacji. Myśli sobie: fajnie rzężę, może gdy się dobrze sprężę, to pozwolą mi powisieć do wakacji. :)
Franek Klimek Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 !!:))!!! ***** (w biegu) ef
Franek Klimek Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Dziś podróżni (bardzo różni) klaszczą w dłonie, bo wiadomo, póki wisi - nie utonie. Na wakacje się go utnie, a gdy facet dobrze chlupnie, moze nawet laur włożą mu na skronie ? :) ef
kalina kowalska Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 czytam i czytam z rana wasze limeryki są dla mnie dziś samą radością serdecznie pozdrawiam
Franek Klimek Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Dzięki Kalinko! :)) ef
Rekomendowane odpowiedzi