iwonaroma Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) w miarę jesz z przyjemności kiedy jesteś głodny bardzo jesz z konieczności kiedy jesteś głodny strasznie jesz z bólu kiedy jesteś głodny śmiertelnie jedzenie może skończyć się zejściem p.s. to co powyższe dotyczy też głodu czytania i pisania wierszy :) Edytowane 28 Października 2018 przez iwonaroma poprawka (wyświetl historię edycji)
Jemall Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dałbym w tytule to co w P.S. kiedydy jesteś najedzony... na początek coś jeszcze
iwonaroma Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie, nie będę tego cyzelować, to raczej taki żarcik :) Ale ciekawe z tą sytością, czy syty poezją jeszcze czyta i pisze?...jakiś czas pewnie nie, aż zgłodnieje :) dzięki za kmnt i zdrówka
Gość Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 Ciekawa analiza głodu, jego różnych twarzy w nas. Ale ode mnie, jak często, jedna mała uwaga czy jedno pytanie: czy nie powinno być raczej "z przyjemności", "z konieczności", "z bólu"? Dla mnie ma to jakby żywszą i trafniejsza wymowę. Pozdrawiam. :)
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 wydaje mi się,że duszka ma rację, z przyjemności. pozdrawiam 1
Kuba_P. Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 A jeśli przyjemność, konieczność oraz ból to przyprawy? ☺ 1
iwonaroma Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne, zaraz poprawię :) Również pozdrawiam :)
iwonaroma Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak,tak :) również pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha, ha :) no...przyprawy nigdy nie są złe, byleby tylko nie dolewać np. oliwy do ognia ;)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) Witam - nikt nie lubi być głodnym - ale życie jest tylko życiem i czasem trzeba głodować. Nie wszystko co napisałaś o głodzie do mnie trafia ale cóż - głód to głód. Radosnego dnia życzę Edytowane 28 Października 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
iwonaroma Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Waldku i też radości
jan_komułzykant Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 teraz już wiem, dlaczego na wdechu zawsze gnioty pożeram bo potem niemal umieram ze śmiechu ;) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 A ja bym bardzo chciała rzadziej badziewie czytoć niechby jak coś już polepi odlał choć wodę przez sito :) 1
Maria_M Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nawet gdy jestem głodna, jak wilk o stu twarzach, to na zjedzenie gniota, nigdy się nie narażam. :)) 1
Maria_M Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 Chyba, że sama ulepię jakiegoś gniota w połowie, wtedy Jędruli serwuję, niech zje se chłopek na zdrowie. 1
beta_b Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 jest powiedzenie że syty głodnego nie zrozumie, dlatego przyjemność to forma a z trzewi - żywa potrzeba bo życie ratuje 1
iwonaroma Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Śmierć ze śmiechu zawsze przyjemniejsza ;)
iwonaroma Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba czytać? :)
iwonaroma Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) ;)
iwonaroma Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mądrze napisane. Ale ja Ty jesteś testerem smaku to znasz się na rzeczy :)
Rekomendowane odpowiedzi