muchadoaboutfrogs Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Sweter Wisiał na wystawie na panu bez twarzy jasnoniebieski sweter zatrzymałam się uśmiechnęłam dla ciebie ten sweter ładnie byś w nim wyglądał ale ty nie chcesz prezentów tak powiedziałeś zamknęłam oczy przytuliłam policzek do szorstkiego materiału pogładziłam palcami musnęłam ustami i poszłam 2
morka amorka Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 no cóż często się tak z nami rozmija rzeczywistość, życie, jest szorstkie jak ten materiał ale i tak się do niego przytulamy , bo czyż mamy coś innego ? pozdrawiam Morka 1
Kobra Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Zatrzymał: tak go sobie poczytałam używając skalpela :-) wisiał na panu bez twarzy jasnoniebieski sweter ładnie byś w nim wyglądał ale ty nie chcesz prezentów tak powiedziałeś zamknęłam oczy przytuliłam policzek do szorstkiego materiału pogładziłam palcami musnęłam ustami i poszłam
iwonaroma Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Ten początek: wisiał na wystawie na panu bez twarzy wg mnie jest bardzo dobry :) potem też nieźle :) może tylko ilość swetrów (w wierszu!) bym zmniejszyła :) np. po jasnoniebieski mogłoby już swetra nie być :) pozdrówka 1
Maria_M Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Sweter jak sweter, ale pan bez twarzy jest intygujący. 2
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 tylko pierwsze trzy wersy :) pozdrawiam :) 1
muchadoaboutfrogs Opublikowano 23 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lub szorstki materiał do przytulenia zamiast pana do przytulenia... ;-)
Maria_M Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Zawsze się zastanawiałam, co też manekin ma w głowie?
muchadoaboutfrogs Opublikowano 23 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie zawsze niepokoiła pusta twarz manekinów.
muchadoaboutfrogs Opublikowano 23 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I to jak...
Kobra Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie także.
Rekomendowane odpowiedzi