Tymonix Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Kobiety mają wałki i na włosach i na udach Moje panie coś wam powiem, Rubens śnił o takich cudach! Dzięki takim właśnie wałkom, sztuki teraz mamy złoża i się dziwię takim śmiałkom, co na niego ostrzą noża! 3
agatta Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 lekki, śmieszny, przyjemny :)
WarszawiAnka Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Pochwała samoakceptacji. :) Chociaż do Rubensa chyba się nie przekonamy, to jednak w historii sztuki miejsce ma niekwestionowane, a panowie jednak gustują w paniach lekko przynajmniej zaokrąglonych. :) Pozdrawiam
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Nie mam nic przeciwko dużej powierzchni erotycznej, ale mimo tych wałków to i tak są: jak te kwiaty bo co mam mówić jestem żonaty. Pozdrawiam 1
Tymonix Opublikowano 22 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 To prawda! Samoakceptacja jest bardzo ważna i to z przymrużeniem oka wybrzmiewa z tego wierszyka :) Na szczęście coraz częściej o tym mówimy, że okrągłe kształty wcale nie są takie straszne :) chociaż WarszawiAnka w tych obrazach Rubensa jest jakiś czar :)
Tymonix Opublikowano 22 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 hahah Andrzej Wojnowski dobrze prawisz :)
WarszawiAnka Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóż - ponieważ rubensowskie kształty mi nie grożą (bo nawet teraz dzielnie walczę z pokusą w postaci pokaźnej czekolady w zasięgu ręki :) mogę o tuszy rozmawiać zupełnie spokojnie. :))) Muszę również uznać kunszt Rubensa jako artysty... Wolę jednak skupiać się na kolorystyce i kompozycji, niż na owych wałkach... :))) Pozdrawiam :)
Kobra Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Ja również nie daję się owym wałkom, ale się uśmiechnęłam czytając tekst :-) Dzięki!
Tymonix Opublikowano 22 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 Takie słowa najbardziej cieszą poczwarka! to ja dziękuję :)
jan_komułzykant Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 wierszyk nie powiem, dowcipny, niemniej coś tu mi nie gra. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tzn. na kogo? Powyżej czytamy o wielu wałkach, więc chyba "ostrzą na nie", czyli na -> te <- wałki - noża. W takim razie, może: i się dziwię takim śmiałkom, którzy na nie ostrzą noża! :) mnie ten wierszyk podsunął jeszcze jeden pomysł, o który Autor mógłby rozszerzyć słowo "wałek". Ten bowiem (łącznie z wierszem) byłby jeszcze "tłuściejszy" ;) Słówko, mimo, że w slangu, podsuwa niemal jak na tacy to drugie denko. Pozdrawiam.
morka amorka Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2018 wałki na włosach są chwilowo, dla lepszego efektu, a te na ciele no cóż chyba dzisiaj nikt ich nie pożąda ,tylko nie róbmy z tego tragedii pozdrawiam morka
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2018 No cóż, fraszka. Jest tu chyba specjalny dział dla nich :). Pozdrawiam.
Tymonix Opublikowano 25 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2018 być może powstał specjalny dział, jestem tutaj od niedawna, proszę mi wybaczyć brak rozeznania w terenie :) mam nadzieję że jednak chociaż trochę się podobało Sylwester_Lasota :) Pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jako fraszka może być :) Miłego dnia :)
Rekomendowane odpowiedzi