WarszawiAnka Opublikowano 6 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie! :) Miło mi, że Cię zainspirowałam... To dla mnie nowe doświadczenie - czytać własny wiersz z dopisanym przez kogoś innego zakończeniem. Teraz humor ma bardziej informatyczny wydźwięk. ;)
WarszawiAnka Opublikowano 6 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za te refleksje. Widzę, że mój wiersz przywołał różne wspomnienia... A internetowe zauroczenie może być bardzo przyjemne. Pozdrawiam.
WarszawiAnka Opublikowano 6 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jako natchnienie poetyckie chyba częściej ta nieszczęśliwa...
WarszawiAnka Opublikowano 6 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2018 @Andrzej_Wojnowski : Dziękuję Ci za tę piosenkę - mam pewną słabość do Cohena...:) Oczywiście, że w realu zawsze trudniej... Pozdrawiam.
WarszawiAnka Opublikowano 6 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję za te miłe słowa. "Brzmi lekko i surrealistycznie"? Właśnie tak - tak miało być. :) Zresztą, osobiście lubię surrealizm - szczególnie ten malarski. Co do uczuć wyrażonych w wierszu - nie trzeba traktować ich zbyt poważnie. To pewna figlarność, zauroczenie... Cieszę się, że doceniasz moje wysiłki techniczne... :) W wierszach rymowanych zależy mi na regularności i dokładam starań, aby ją osiągnąć... Pozdrawiam! 1
Maria_M Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poszerzyłam o fachowe słownictwo :) Celowo. 1
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 witaj. Ciekawa miłość ta miłość multimedialna. Pozdrawiam 1
Czarek Płatak Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 Kiedyś też mi się tak przygodziło. Nic z tego nie wyszło :) 1
Deonix_ Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 Podobamisie :) Bardzo lubię tę tematykę w poezji :))) U Ciebie finał jest radosny, ogólnie wiersz sam w sobie bardzo pogodny, ja kiedyś dodałam tu wiersz pt. "e-rotyk", też opowiadający o uczuciu w sieci, ale zupełnie inaczej. Jedną uważkę techniczną bym miała - osobiście wywaliłabym "już" z drugiego wersu drugiej zwrotki :) Pozdrawiam z uśmiechem ;) 1
Maria_M Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Maria_M Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Więc dotykam dłonią monitor a on ciepłą strugą po twarzy delikatnie, medialnie mi szepcze, że w realu ta miłość się zdarzy. Pozdrawiam :) 1
WarszawiAnka Opublikowano 7 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świat idzie z postępem - trzeba to odzwierciedlić... :)))
WarszawiAnka Opublikowano 7 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za odwiedziny. Multimedia wdzierają się wszędzie - także na grunt uczuciowy...Pozdrawiam
WarszawiAnka Opublikowano 7 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie martw się - mi też nie... :) Pozdrawiam
WarszawiAnka Opublikowano 7 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za komentarz i uśmiechy. :) Muszę przyznać, że chociaż obcuję z pojęciami typu e-banking i e-commerce (o emailach już nie wspominając), "e-rotyk" nie przyszedł mi do głowy...:) Widocznie wciąż za mało internetowa jestem...:) Chętnie odszukam i przeczytam Twój wiersz. Jeśli chodzi o wspomnianą kwestię techniczną - do wierszy rymowanych podchodzę matematycznie. Musi mi się zgadzać liczba sylab, jestem na to wrażliwa. Chociaż w tym wierszu można by wymieszać wersy 9- i 10-sylabowe... Pozdrawiam! :)
WarszawiAnka Opublikowano 7 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Super! :))) Można powiedzieć, że przekraczając w tej zwrotce granicę pomiędzy cyberprzestrzenią a światem realnym dopisałaś domyślny happy end. ::) Teraz brzmi naprawdę optymistycznie. Rozmarzyłam się... Bardzo miły akcent w piątkowe południe. :))) Serdecznie pozdrawiam.
WarszawiAnka Opublikowano 7 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 Drodzy Goście - ogromnie miło się z Wami czyta wiersze... :) Pozdrawiam Wszystkich!
Maria_M Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo proszę :)
egzegeta Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2018 Niemal od dziecka kochałem, dlatego miłość duchowa jest mi super bliska; słowo zdecydowanie wyżej cenię od dotyku, słowo bliżej ducha, dotyk bliżej zwierzęcości. Dałem serducho za temat, treść, bo forma nie moja, ubrana w sztywne ramy, co ogranicza swobodę wypowiedzi. Dziękuję i pozdrowionka. 1
WarszawiAnka Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję za odwiedziny i ciekawe refleksje. :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi