Alexandra O. Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiem Ci szczerze. Bawiłam się Tobą.. Ale Ty chyba nie tak to odebrałaś. Dlatego przykro mi... A. Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez Alexandra O. (wyświetl historię edycji)
Justyna Adamczewska Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No cóż... nie jesteś małym dzieckiem, a ja nie jestem naiwna. Wszak wiesz, bo mnie znasz. Koniec zabawy....? Jednak, Sabaton Bywaj, Alexandro.
Wiechu J. K. Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzę te strofy jako tęsknota za kimś! :) 2
Justyna Adamczewska Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze widzisz Wiesławie. No Pokrewieństwo Dusz - nadal jest, czy... nie? Bo jakieś mu wiry przeszkodziły, albo się mylę. Fajnie, ze napisałeś parę słów. Dziękuję.
Wiechu J. K. Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pokrewieństwo dusz trwa wiecznie, czy to zauważamy czy też nie Justyno, czyż nie? :) Świat się kręci to i o wiry nietrudno, a komu to? Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez Wieslaw_J._Korzeniowski (wyświetl historię edycji) 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fakt. Jeszcze raz dziękuję.
Wiechu J. K. Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę bardzo i ja również dziękuję za to że jesteś Justyno! :-) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi