Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 drogą przeznaczenia każdy idzie lecz nie każdemu jest przychylna bywa marudna szara kąśliwa czym szpeci nasze życie ale mimo to jednak nam bliska co dzień na nowo odkrywana my próbujemy ją zrozumieć płaczem lub uśmiechem drogi przeznaczenia nie unikniemy ktoś lub coś dla nas ją wymyślił musimy chcąc nie chcąc nią iść by na końcu odnaleźć zrozumienie 1
Annie Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdr.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Annie - dziękuje za piękny utwór i czytanie - ucieszyła mnie twa wizyta. Słońca i uśmiechu na cały dzień życzę
Deonix_ Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2018 Jakoś się z tym nie zgadzam, a przynajmniej niecałkowicie. Owszem, nie na wszystko mamy wpływ, nie da się uniknąć wszystkich nieszczęść. Ale nie jesteśmy w naszej szarej codzienności całkowicie bezradni. Pozdrawiam.
Iwa-Iwa Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2018 kolejny fajny wiersz miło się czytało pozdrawiam :)
Maria_M Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2018 Myślę podobnie jak Deonix, Ludzką głupotę, złe decyzje lepiej zwalić na przeznaczenie, bo przecież każdy taki mądry, że gdzież by to .... A na niektóre rzeczy - tak - nie mamy wpływu, decydują za nas inni. Waldemarze, ale skoro tak uważasz, to masz prawo.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - miło cię widzieć - za co dziękuje - Radosnej i ciepłej niedzieli ci życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - no cóż - każdą opinie o wierszu szanuje - dziękuje za pochylenie się nad wierszem. Zgadza się z ową bezradnością - ale ułamek prawdy w tym jest... Uśmiechu i miłego ci życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam cię serdecznie - dziękuje za kolejne czytanie - jest mi z tego powodu miło - cieszy mnie że się spodobał. Ciepełka i uśmiechu życzę
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2018 wiersz może nieporadny ale inspirujący Pozdrawiam Jacek
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jacku - wytłumacz mi tę nieporadność - ale za inspiracje dziękuje - może jako czytelnik więcej widzisz niż ja. Pozd.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jako przykład możesz się nie zgadzać ale ja mam takie odczucia Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam ponownie Jacku - no i uświadomiłeś mnie swoją racją do której faktycznie masz prawo.. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi