JaKuba Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2018 (edytowane) przychodzisz wieczorem bez słowa stukasz szpilkami o parkiet znikasz za ścianą ciszy i wstydu jak zwykle zapach magiczny przenosisz nie umiem przestać myśleć bez serca nie chcę próbować żyć nieobecnością oddychać tęsknotą gdy zrozumiesz tak trudno może być nawet w łóżku za późno moralność wybierać i wracać co rano nie będzie cicho do kogo samotność przychodzi po więcej Edytowane 17 Czerwca 2018 przez JaKuba (wyświetl historię edycji) 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz b. dobry. Podobają mi się krótkie frazy. Stuk obcasów, wybierać moralność i: JaKuba serducho daję. Przede wszystkim za ruch w wierszu, sposób jego ukazania. Justyna.
JaKuba Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2018 dziękuję bardzo :) pozdrawiam
Justyna Adamczewska Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. JaKuba, :)) Miłego dnia.
egzegeta Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2018 Mnie wersy z sercem i z łóżkiem zbytnio nie leżą, bez nich wiersz nadal miałby zakamuflowany przekaz. Pozdrowionka
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2018 Witam bardzo smaczny wiersz - więcej takich pokazuj. Pozd.
Luule Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2018 Wiersz puścił mi film w głowie, ożywił słowa, także to jego zaleta. Nie jestem pewna, czy dobrze sobie interpretuję, ale przecież nie będę wypytywać o relacje ze współlokatorką;) tym bardziej, że może być fikcją literacką;) pzdr
Rekomendowane odpowiedzi