Maria_M Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 (edytowane) jestem tutaj raczej krótko ciągle myślę głowa mnie nie boli myśli mam różne kwadratowe i podłużne iść czy zostać chcieć czy nie brać czy dawać poszłabym, zostałabym chciałabym, nie chciałabym brałabym, dawałabym sama nie wiem czego szukam mam wątpliwości już myślałam, że wystarczy mi ołówek ale później zrozumiałam, że pióro będzie trwalsze gęsie gę, gę, gę jestem tutaj raczej krótko ciągle nie wiem nie wiem, nie wiem co i jak? gdzie i kiedy? czy to można tak nie wiedzieć jak się nie wie co się wie? chyba nie? ale jeśli jestem tutaj chociaż krótko trzeba wiedzieć, że się jest 05.05.2018r. Edytowane 6 Maja 2018 przez MaksMara (wyświetl historię edycji) 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek Płatak Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Haha, wypisz wymaluj. Nie jedno nastoletnie dziewczę mogłoby się w tych słowach przejżeć jak w zwierciadle :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Adamczewska Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Marysiu, cudnie, jak w tańcu. Raz krok w prawo, raz w lewo, środek, i na prawo. Fajnie. Szczególnie: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jednak wie - dorasta owa nastolatka, dojrzewa: Jest "gęsię" ale nie gęś, gąska, jeno gałązka No to trochę już o przemijaniu, tak odczytałam. Wersy ponadczasowe, tak może powiedzieć i młoda osoba, i dojrzały człowiek, filozof również. Z polubieniem Justyna. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria_M Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że się uśmiałeś, między innymi o to chodzi :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria_M Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Justyś, obrazek, szaleństwo, wypisz- wymaluj, pasuje :)))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria_M Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 @Czarek Płatak @Witold Szwedkowski jestem zaskoczona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Witaj - miły lekki i przyjemny mimo że zygzakiem pisany. Udanego dnia ci życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deonix_ Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Prześliczne, jestem zachwycona :)))))))) Uwielbiam takie emocjonalne, chaotyczne wiersze, mimo że nastolatką nie jestem - odnajduję siebie w tym tekście, chwiejne nastroje o podłożu neurohormonalnym zdarzają się przecież kobietom w każdym wieku :)) Serdecznie :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria_M Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, że nie tylko kobietom, każdy, bez względu na wiek ma w życiu chwile chaotyzmu, niezdecydowania, kiedy emocje przeważają nad rozumem. Bardzo dziękuję :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria_M Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za wizytę i czytanie, pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek Płatak Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dlaczegóż to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria_M Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ponieważ tekst jest pomysłem szesnastolatki i po latach czyli 5 maja 2018r. znalazłam zeszyt z zapiskami, przeredagowałam i wrzuciłam tutaj. Nie spodziewałam się pozytywnego odbioru. Dlategoż to :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Taka wędrówka. Przeczytałem z przyjemnością. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8fun Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajny emblem verse. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria_M Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria_M Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To się cieszę :) Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria_M Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 @Daniel Kordel dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek Płatak Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj tam, oj tam :) Wiersz prawdziwek. Obrazowy jak scena z filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria_M Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Dziękuję Wiesławie za czytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maria_M Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj tam, oj tam :) Scena z filmu? Ano, ano, a no, a no :D Edytowane 10 Maja 2018 przez MaksMara (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi