Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) Z tv mówi mi Zawadzka, że już późno po kolacji więc wyciszyć trzeba dzieci kąpiel, bajka, przytulaski. Piątkę z plusem za teorię może mi wystawić niania, lecz z praktyką nieco gorzej po mieszkaniu chłopców ganiam. Zamiast w wannie się wykąpać krzyczą małe piracięta, że je wielki sztorm porywa. Gąbka płynie po kafelkach potem ręcznik wycieranie, jakiś golas z piskiem czmychnął trudna rada gonić trzeba i w piżamę dziecko wcisnąć. Bajka zatem rozpoczęta więc wychodzi potwór z szafy. Chłopcy śmiechem się zanoszą ze swojego taty - gapy. Wreszcie sen ich błogi zmorzył, gdy po łóżkach poskakali więc cichutko - pomalutku lej po bombie posprzątałem. Kiedy wreszcie na kanapie swe litery posadziłem Przyszła żona i się pyta "Fajnie z dziećmi się bawiłeś" Miałem coś jej odpowiedzieć, że ogólnie było spoko. No bo przecież ze mnie twardziel Lecz przymknęło mi się oko. Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 6
Iwa-Iwa Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Nawet ciekawie się czyta, fajne pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!! 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję
Maria_M Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Marcin, z tej strony Cię nie znałam, fajny, wesoły, rodzinny wierszyk. Podoba mi się Twoja postawa :))
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam takich wiele Zmywanie Pobudka Odkurzanie 50 twarzy ... tylko nie wszystkie pasuja na portal literacki :D
Marlett Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Znam tę bajkę dokładnie z autopsji, dlatego wiersz wywołuje uśmiech ;) Mieć dwóch łobuziaków to wielka radość ... ale najważniejsza jest rodzinka :) PozdrawiaM. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo pani miała porownanie z wersją surową :) dziękuję: )
Witold Szwedkowski Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale może do Silesia City Center już tak.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moze tak kto to wie :) ps komentowanie komentarzy zamiast wiersza jest cieniutkie:)
Witold Szwedkowski Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Może jest, a może nie jest. Twoje zdanie to tylko opinia.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Juz raz prosiłem jeśli masz coś do powiedzenia odnośnie utworu rabanki ktora napisałem z miłą chęcią wysłucham jeśli nie to przestań trollowac
Witold Szwedkowski Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Podziękuj. Dzięki komentarzom post z utworem jest na topie poczytności.
Enchant Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Bardzo ciepły, sympatyczny wiersz. Dzieci muszą być dumne, że mają takiego tatę ;) Pozdrawiam :)
Deonix_ Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2018 To się pośmiałam :) Fajny wiersz. Ale - jak dla mnie- dwie ostatnie zwrotki nie są tu konieczne, zwłaszcza, że chyba na siłę wciągnięte (tylko się nie złość !). Pozdrawiam :) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czemu miałbym się złościć. Dziękuję, że wpadłaś i zostawiłaś komentarz na siłę nie były wciagnięte ale przyznam się że zakończeń miałem kilka właśnie tych dwóch ostatnich zwrotek... bo juz różnie bywało w życiu: D
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Skąd ja to znam. pozdrawiam 1
PraKtyczna Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zależy kto czego potrzebuje - dla mnie ostatnie zwrotki to piękna puenta. Takie pytania rzuca się często, a w codzienności (pracy, dzieci i zmęczenia) są one dość retoryczne (przynajmniej w naszym domostwie) Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez PraKtyczna (wyświetl historię edycji) 1
PraKtyczna Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Oj... pięknie ujęta scena z życia :) Nie wiem czy znany jest wam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uważałam go za bardzo wulgarny, dopóki nie rozpłakałam się parę razy próbując uśpić potwora... 1
Rekomendowane odpowiedzi