Justyna Adamczewska Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marcinie. Można wiele dostrzec w twym dziele, można prawić i się zabawić. Co też uczyniłam skromnie i cieszę się z tego ogromnie. :))Justyna. P.S. Marcinie spoza, nie z poza. Mam nadzieję, że się nie gniewasz. ;)) J. Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez Justyna Adamczewska (wyświetl historię edycji) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję poprawiłem czemu miałbym sie gniewać. Błądzić jest rzeczą ludzką; )
Deonix_ Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Oj, dobre to, dobre ! Tytuł - majstersztyk, Panie Marcinie ;p A tak poza tym, to ołówek posiada supermoc - - nie rozpuszcza się w alkoholu :)) Pozdrawiam :) 2
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie że posiada moc Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Obrazek z sieci Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 świetny kawałek Marcinie, jest myśl jest dowcip i wszystko, co powinna zawierać zgrabnie poukładana całość. Zastanawia mnie tylko to jedno miejsce: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a wszystko przez ten Twój zabójczy tytuł, bo teraz nie wiem, czy to kolejna zagwozdka, czy jednak powinno być: ot szekspirowski, lub od-szekspirowski. Ale to już musisz sam rozstrzygnąć. W każdym razie ja nie śmiałbym nic tu wyśmiać, bo jest naprawdę wyśmienicie. :) Pozdrawiam. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam małe doświadczenie ale chciałem wcisnąć w ta linijkę tyle ile sie da kombinowalem boski szekspirowski dramat Az natrafiłem zupełnie niechcący na Od norweski Bóg ale nie wiem właśnie czy nie powinno być myślnika Szekspirowski dramat wprowadzał śmieszne sceny Wprowadzał ziemski i ufikowy świat zrywał z zasadami itd Pić albo nie pić z czaszki jorika Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
Witold Szwedkowski Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zastrzegł, co prawda, że jego czaszka ma być używana jako rekwizyt teatralny ale szczegółów czy pozwolił by z niej pić, to nie znam.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Jestem po wrażeniem. Zainspirowałeś. pozdr. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Andrzeju miło czytać takie słowa :)
Rekomendowane odpowiedzi