Deonix_ Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Fajny, autoironiczny wiersz, o ile dobrze wyczuwam :) Pozdrawiam :)
Maria_M Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, dzięki za niedzielną wizytę :) Pozdrawiam :)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Czas fotograf - to mi się podoba. Ale w moim przypadku : Weekend skończył się bezpłciowo wiele w nim się wydarzyło dobre kina niezły koncert chyba mi się nie nudziło lecz gdy rano spojrzę w lustro będzie tak jak dnia każdego twarz znudzona cicho szepnie kiedyś właśnie chciałeś tego Poniedziałek od początku wszystko już jest zaplanowane wtorek szybki drink po pracy czwartek u przyjaciół kawa i za chwilę już sobota co mam robić zapisana czemu z tego się nie cieszę że tak to poukładane pozdrawiam 1
Maria_M Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, zmieniłaś awatar, do tamtego się przyzwyczaiłam, muszę się przestawić :D
Deonix_ Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To się chyba będziesz długo przyzwyczajać, bo nie jestem do końca zdecydowana ;p 1
Maria_M Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję za komentarz wierszem :D
Maria_M Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i przyszedł czas na zmiany, trzeba zmienić obraz w kole, co tu wstawić ? Niech pomyślę, .... oko pawia czy bawole? może skrzydła, albo tęcze, słońce, oczy i promienie, zastanawiaj się Deonix, ja nie umię, więc nie zmienię. :)))) 1
Deonix_ Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zmienić nie jest aż tak trudno gorzej wybrać - tu już smutno bo to co mi się podoba to się nie chce załadować ;D 1
Maria_M Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Daj swe popiersie?
Deonix_ Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moja rzeźba nie jest wcale taka pikna wolę gdy mój wygląd kryje tajemnica :)
Maria_M Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zielone koło, cztery kreski białe ułożone w słowo - MaksMarę, fotografia własna na moim profilu może swym popiersiem nie przestraszę wielu :))))))))))))))
Johny Gmatrix Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 MaksMara już wiem jak wyglądasz choć awatara nie dałaś Większość za faceta z powodu Maksa brała A rozumieć inaczej dwa wyrazy są przecie Maks... Max czyli dużo wielkia i Mara czyli nocna zmora Nawet jesteś piękna POzdrawiam
Maria_M Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszyscy tu wiedzą, że jestem kobietą, nawet zwracają się do mnie po imieniu :)
Marlett Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odpowiadasz w komentarzach w rodzaju żeńskim :))) .. a nick każdy ma jaki chce mieć :) PozdrawiaM. 1
Maria_M Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, właśnie, dziękuję :)
Johny Gmatrix Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 żartowałem ino Pozdrawiam.
Maria_M Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiedziałam, że z Ciebie taki żartowniś. :)))))))
Johny Gmatrix Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2018 teraz wiesz A jak chcesz se żartów posluchać i troche sie pośmiać to wejdz tu:
Maria_M Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba mamy inne poczucie humoru, ale to normalne, że te same rzeczy jednych śmieszą, innych niekoniecznie, życzę wszystkiego dobrego :)
Rekomendowane odpowiedzi