Lena Maj Opublikowano 3 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2005 Cisza jak kryształ. No proszę, nie sądziłam... deszcz letni za oknem obłoki burzowe w twoich oczach zwiastują upadek moich i tak już Zbyt miękkich kolan. Powiedziałabym „zapalam papierosa” ale nie palę, to takie.. - snobistyczne... Ale wino? Nie odmówię. Czerwone cierpkie Jak łzy dziewicy Którą jestem. Łzy smutku, że te oczy burzowe Tylko groźbą. Wychylę do dna Ces`t la vie ! ... I wyjdę. Tylko mój zapach blade odciski palców na Twoim nagim ciele będą śladem.Wiersz został przeniesiony do działu Poezja - Forum dla początkujących poetów.MODERATOR
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 3 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2005 Poćwiartowałbym ten wiersz trochę no i : "C'est la vie" pozdrawiam
Damian Cz. Opublikowano 3 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2005 "Czerwone cierpkie Jak łzy dziewicy Którą jestem." no, no gratuluje, dziewic już ponoć niewiele zostało :), ale tak na powaznie to wers "ktorą jestem" jest zbyt nachalnym dopowiedzeniem. Jeżeli jednak trzeba to zaznaczyć to nie w taki sposób. Niektórzy uważają to za dobre sformułowanie, aele dla mnie ono mimo swojego sensu jest taką kłodą pod nogi, o którą się potknąłem, reszta w porządku pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 3 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2005 jakoś ten poenterowany wiersz nie trafił w odpowiedni dział moim zdaniem banał przeplata się tu wprawdzie z porządnymi fragmentami ale całość nienajlepsza pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi