Ten utwór został doceniony przez użytkowników. beta_b Opublikowano 27 Lutego 2018 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) Zaznacz na mapie mego ciała szlak, którym przejdzie stado małych mrówek. Postaw znak, gdzie mają się rozgościć. Za chwilę się tu zjawią wielkie ich ilości. Słyszysz? dreszcz ich drobnych nóżek... Falą się wlewają do mrowiska krągłości. Prowadź, jam królowa wynagrodzić gotowa. Proste starocie, ale zimno i nudno, więc afirmuję ;D Edytowane 28 Lutego 2018 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 15
Marlett Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Mrówki lubią chodzić po plecach ale mogą też po nogach :) PozdrawiaM.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - podoba mi się ukrycie głębi tego wiersza - dobry wiersz nie ma co. Niby dreszcz a ile w nim tego o czym myślę. Udanego dnia zyczę Edytowane 27 Lutego 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
beta_b Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dawno Cię Marlett nie czytałam, czekam na :D O to mi w sumie chodziło ;D Pozdrawiam ciepło w mroźny dzień. bb
Maria_M Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Moja wyobraźnia odbiera ten wiersz jako erotyk, z rymu ostatniego zrezygnowałabym inwersją. Ładnie i z dreszczykiem emocji. :)))))
beta_b Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To erotyk :), ale może słaby... A inwersja jest po to: Królowa gotowa. Ściskam, bb
Maria_M Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie dopisałam: dobry :))
egzegeta Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 A mnie się podoba. Owszem jakaś drobna korekta przydałaby się, na przykład tytuł dałbym Mrowienie. Podmiotka liryczna chce zabawić się jak Telimena, tylko nie z mrówkami. Jednym słowem podoba się i JUŻ! Pozdrowieństwa, i więcej takich tekstów PROSZĘ :)
beta_b Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podlotka liryczna była a chciała jak Telimena ;) Pozdrowieństwa :D b
Justyna Adamczewska Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Betko, ciekawie, szczególnie "wielkie ich ilości". I ta "królowa", wynagradzanie. Wiersz poruszył. Justyna.
Saint Germaine Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Mi się tekst skojarzył z takim zdarzeniem: dwóch kretynów zobaczyło w tv jak ich idol połyka mrówki więc żeby mu dorównać znaleźli mrowisko i też połknęli po garści tych mrówe.Jednak trafiły im się bardzo jadowite które zdenerwowane zatrzymane w przełyku zaczęły ich kąsać. Wynik był do przewidzenia dwóch idiotów zeszło z tego świata w bardzo bolesny sposób. Jak pl chce zabawiać się z mrówkami droga wolna:-) Pozdrawiam
beta_b Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piszesz o spożywaniu, czarne chińskie mrówki na potencje też są przyjmowane wewnętrznie, ale tu PL mówi o szlaku PO nodze. Podniecenie różnie jest odbierane. Byle było :D. Czego nam wszystkim życzę. bb Edytowane 27 Lutego 2018 przez beta_b (wyświetl historię edycji)
Saint Germaine Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Ja wiem że nie o mrówki chodzi tak tylko napisałem:-) Osobiście uważam i pisałem już to gdzieś że zamiast pisać erotyki i podobne lepiej ten czas poświęcić na udoskonalanie metod w życiu z partnerem bądź partnerką. Lepiej robić niż pisać moim zdaniem:-) Pozdrawiam
beta_b Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I obrazek pod rymowankę. :D Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
beta_b Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z pewnością masz rację - lepiej robić niż gadać :D - ale różnie w życiu bywa a pisanie pobudza wyobraźnię.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - i tu się nie zgadzam żeby nie pisać a udoskonalać fizycznie - przecież tu mowa o poezji którą trzeba umieć zrozumieć. Pozd. 1
Saint Germaine Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Ja nikomu nie zabraniam pisać erotyków wyraziłem jedynie swój pogląd na ten temat. Kto lubi takie opowieści niech pisze je codziennie. Poezja rodzi się z życia a może odwrotnie czasami mi się miesza.
beta_b Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciiii, to nie atak. Wszystko w porządku, jak najbardziej. :) Pozdrawiam, bb
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 witaj Beto :) Zmrowiło kojarzy mi się nieco inaczej ale pierwsza strofka wszystko wyjaśnia. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiedziałabym raczej: zaznacz na mapie moich nóg szlak, którym przejdzie stado małych mrówek W przeciwnym razie to Zmrowienie może sugerować przerażenie faktem, że Pl-ka ma tylko jedną nogę. Zostawiam serducho - za pomysł :) Pozdrawiam :) P.S. Wiosna za pasem więc można uznać, że sezon na erotyki rozpoczęty ;) 1
beta_b Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oby, Bożenko, nawet koty zmrożone a marce-harce za pasem... bb
Rekomendowane odpowiedzi