Ema Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Słów kilka to wieleZanurzona w popieleprzeszłościOdkrywam czym są dni samotnościSzukając szczęścia na siłęOpłakuję SiebieProszę o ratunek Wypijając trunek pomóż mi...
Krzysia Skrzypczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie pij, szczęście samo przyjdzie (jeśli ma przyjść)Troszeczkę można też mu pomóc.
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 rozumiem doskonale ten wiersz...3 maj się
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Rymowanie, choć zamierzone, jakieś takie małostkowe i nieudaczne. Możę lepiej by było nie rymować? Użycie innych słów mogłoby jednak wypaczyć całą treść i przesłanie wiersza, więc niech zostanie. Nie podoba mi się.Adam
Ema Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Adamie, nie zastanawiam się nad formą , bo dla mnie liczy się treść.Masz prawo do własnego zdania:) szkoda że to takie dosadnie w końcu jestem nowa i jeszcze wiele muszę sie nauczyćPozdrawiam
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jest ladnie choc moglo byc lepiejRymow apsolutnie nie zmieniac, to dodaje wierszowi rytmiki i uroku:)
Rekomendowane odpowiedzi