Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Duch7millenium  Pocisk wart dżentelmena.  Mówisz .."Wiesz ile ja mam lat? Co ja przeżyłem? Co widziałem? Co czułem? Jakie są moje konkluzje? Jak głęboko i szeroko poznałem rzeczywistość? Jaka w końcu jest moja inteligencja i wiedza?"... A wiesz że to działa w dwie strony ktoś poza tobą też ma swoją historię ....a ty zrobiłeś ze swojej monopol na bycie "złośliwym" dla siebie dla innych ludzi i dla świata... Ty mówisz o kaprysach i pustych umysłach ... Ale to ty chcesz rozdawać kary albo ci się podoba albo nie a jak nie to wymioty, kibel, szambo ...dyskoteka . Ty wiesz najlepiej ty jesteś inteligentny ty, ty, ty, ty... I wiesz przyznaje pomyliłam twój sarkazm, myślałam że jest ironiczno śmieszny a on jest serio ironiczny i nic więcej .  I wyobraź sobie ( choć to pewnie niemożliwe) że każdy ma swoją sto procent trudną historię za sobą...ale ...nie rzucają "mięsem"
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

samo to wystarczy:)
    • delikatne    i ten finisz:  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

aż chce się dopowiedzieć że   na starym dębie czasem ptaszek z zaćwierka :) Pozdrawiam
    • @Duch7millenium i tak niedługo polskiego nie będzie:) jesteś osiłkiem niezbędnym :)
    • @Rafael Marius Rafaelu, przecież tak naprawdę nie można pójść na randkę z wierszem, to przenośnia, chyba o tym wiesz. Raczej chodzi o to, co lubię w wierszu. Za czym tęsknię czego szukam. Na tym portalu są takie wiersze i muszę przyznać, że jeśli taki spotkam, zazdroszczę, że to nie ja go napisałam (to taka zazdrość twórcza, zdrowa) Randka z poetą owszem ale w wierszu, nie miałam na myśli prawdziwej tym razem. Dobry wiersz jest jak dzień świąteczny, jak przepiękny bukiet, jak wymarzony zapach, wartościowy jak klejnot. Oczywiście, mówię o sobie, o tym, czym jest dla mnie. No psia kostka, chyba się rozgadałam Niemniej dziękuję Ci za odwiedziny i komentarz pozdrawiam serdecznie :)      
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...