Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Zapytałem o godzinę myśląc sobie będzie łatwo idzie panna więc zapytam która jest niewiasto Ta spojrzała na mnie szybko Pierwsza będzie za dwie setki druga za pół darmo więc już nie dam wmówić sobie że pytać nie warto Edytowane 27 Grudnia 2017 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 3
Maria_M Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. więc już nie dam wmówić sobie że pytać nie warto Może to detal, ale tak mi lepiej pasuje. A ogólnie- lekki, wesoły :)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poprawiłem dziękuję
Wiechu J. K. Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Od niedawna znowu noszę zegarek na ręce, chyba warto, gdyż nie wiadomo kto może zapytać :))))) pozdr. Edytowane 22 Grudnia 2017 przez Wieslaw_J._Korzeniowski (wyświetl historię edycji) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kupiłem Wewooda powiedziała słodko Choćbyś był Pinokio i tak Ci się nie uda ;)
Wiechu J. K. Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wewood,rolex,żadna różnica pytanie jest zasadnicze czy o czas zapyta pannica sam nie wiem, ja pierniczę :))) Edytowane 22 Grudnia 2017 przez Wieslaw_J._Korzeniowski (wyświetl historię edycji) 3
Maria_M Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre. Ale po co, w jakim celu podkreślasz niektóre wyrazy, jak zauważyłam, często tak robisz. Raczej niepotrzebnie. :)
Wiechu J. K. Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, nie podkreślam, używam strony Spolszcz.pl, chciałbym usunąć te podkreślenia, ale jeszcze nie wiem jak.pozdr. :)
Maria_M Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to super. Nie wiem jak tą funkcję usunąć, ale zrób to. Z grzeczności nie napisałam, ale mnie to bodzie, dobrze, że nie robisz tego celowo. :) Edytowane 22 Grudnia 2017 przez MaksMara (wyświetl historię edycji)
Wiechu J. K. Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Napewno nie robię tego celowo. Pracuję nad tym i chyba już działa :) Pozdr.
Deonix_ Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tu by Ci pewnie jakiś drobiazgowy polonista napisał, że czasownik "pytać" z reguły nie występuje z zaimkiem zwrotnym "się" :) Ale żeby Ci rytmu nie rozwalić zaproponuję "zapytam" :) A tak poza tym, to czasem lepiej nie pytać o godzinę, zwłaszcza mnie - mój zegarek ciągle się spieszy :) Pozdrawiam :) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuje poprawione Ps ja zazwyczaj przekorny typ jestem
Rekomendowane odpowiedzi