Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Zarozumialstwo?! Gdzie? Nie widzę...

Dziękuję Ci serdeczne za to piękne podziękowanie. :)))

Pozdrawiam już świątecznie.

Stara orgowiczka Oxyvia.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @violetta Bez windy to rzeczywiście wyzwanie. Tą wieże to chyba pamiętam, ale była niedostępna, jak to wieża.
    • @Rafael Marius weszłam na wieżę ze starego luterańskiego kościoła:) obecnie kawiarnia:)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Pokonałam 220 schodów:)
    • @Migrena  Taką jest prawda - blachę czy cokolwiek innego da się kupić czy wymienić, z samym " życiem" to się nie uda. Bardzo głebkie i duchowe odczytanie, bardzo Ci za nie dziękuję;)))  
    • @violetta Piękne masz widoki. Ja już nie bardzo pamiętam jak tam było.
    • @wiedźma      wiersz który nie podnosi  głosu a mimo to zostaje w czytelniku.   z kilku prostych obrazów budujesz opowiesc o kruchości wszystkiego co wydaje się trwale.   szczególnie poruszyła mnie puenta  - to zdanie nie brzmi jak efektowny final lecz jak spokojna i bolesna konstatacja   która nagle ustawia cały wcześniejszy obraz we właściwej perspektywie .   po tej  burzy zostają nie tylko zniszczenia  ale i świadomosć   że są straty nieodwracalne .   wlaśnie ta powściągliwość sprawia  że  Twój wiersz wybrzmiewa tak bardzo mocno .   pozdrawiam:)  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...