befana_di_campi Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 I. Biało czerwona. Rękawiczka Lodowy potwór zawsze kręgosłup przetrąci w białej. Glace Spec od frontu mokrych robót naciągnie. Krwiście czerwoną A biało czerwoną - pajac kolczykowany. Ten skryto- i jawnobójca mojej Ojczyzny - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Już nigdy nie ułożę palców w literę V II. myślenice Piast-paliwoda sam Bolesław Chrobry przemyśliwa wielce konstruktywnie jak za dupę złapać i do szmat nakopać pokojowemu nobliście który królewskim imieniem ochrzcił zarazę-insekta. Pluskwę i krwiopijcę? 1
azk Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 NIe rozumiem o czym piszesz. Jedynie ten fragment udaje mi się oblec w treści. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A więc tylko odcisk nieco umorusanej kociej łapki zostawiam
befana_di_campi Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mnie najbardziej ucieszyło :-) Twój autograf, Panie Pluszaku w moich kolorach ulubionych :-)))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 Witaj - w twoim stylu czyli wiersz ciężki - wszystkiego też nie kumam ale drugą część chyba rozumiem ale nie chcę wkładać kija do mrowiska. Więc na tym przestanę. Radości z dnia życzę
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jużem kontent dawno takowej wspaniałości nie czytał Wać Pani to grzmocisz słowem tak że ino wiór z pustych łbów leci za wszelakim pozdrowieniem ps II lepsza
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozczarowujesz mnie. Przecież to ułożenie palców daje duże możliwości. Jak zegniesz ten obok kciuka to przekaz może być zupełnie inny. pozdr. 1
befana_di_campi Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiedz to pajacowi i jemu podobnym :p Serdecznie :)))
Rekomendowane odpowiedzi