Bolesław_Pączyński Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Przyszły do mnie i obsiadły nie prosiłem ich tu wcale i w ogóle się nie martwią, rozgościły się na stałe. Mam już ich po dziurki w nosie całe czoło rozorały, dłużej tego już nie zniosę, zatopiłem się w nich cały. Jestem taki rozstrojony już nie myślę ze spokojem, bezustannie mnie nękają, nierozłączne - troski moje. 11.12.2017r. Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Bolesław_Pączyński (wyświetl historię edycji) 2
Maria_M Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to france, też do mnie przychodzą. A wiersz niby o troskach ale przyjemny, lekki, troski odpędza, jakby tabletka na poprawienie humoru. Podobasię!. Pozdrawiam
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Że nie myślę ze spokojem
azk Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miejscami za dużo zaimków Może w drugim wersie - chociaż nieproszone wcale, bo w następnym znowu jest "ich"? a ja ze spokojem myślę, że warto zmienić szyk słów "już nie myślę ze spokojem", bo po co ta przestawność? A poza tym? Samo życie. Pozdrawiam 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Witaj samo życie to fakt a resztę zostawiam ekspertom. pozd.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jako rzecze kot byłoby lepiej jeśli chodzi o szyk zdania :) 1
Bolesław_Pączyński Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za podobaśki i uśmiech trzeba trochę ten zieleniak i satyrą przeplatać. Pozdrawiam:))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki że zajrzałeś, masz rację już poprawiłem. Z pozdrowieniem:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Waldemarze dzięki za wgląd w tekst. Pozdrawiam:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok:) Już poprawiłem, dzięki za odwiedziny. Z pozdrowieniem:)
Nata_Kruk Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 ... "bezustannie mnie nękają nierozłączne - troski moje"... Bolku, mogę pocieszyć, wielu nękają, bywa, że przychodzą nieproszone... ;) Pomimo, że o troskach, treść sympatyczna. Pozdrawiam.
Bolesław_Pączyński Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Nato. Sympatycznie, tak chciałem to w takich barwach przekazać ale żebyśmy mieli ich jak najmniej. Serdeczności:))
Rekomendowane odpowiedzi