Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) śmierć mnie zawiodła miała przyjść wczoraj a już jest jutro potem jawnie oszukała twierdząc już za późno a ja dalej żyje następnie ośmieszyła obiecując przyszłość której nie dotrwam ona pustym słowem które coś mi wmawia potem się wycofuje jest twarzą bez twarzy która udaje że mnie dobrze rozumie w porywach jak wiatr na byle przeszkodzie wyhamuje śmierć to matematyka zagubiona w nieznanej liczbie gwiazd jakie rodzą się i umierają a o ich żywotności decyduje czas Edytowane 1 Listopada 2017 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 4
Justyna Adamczewska Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldku, co za czasy , nawet śmierć zawodzi. I jeszcze wdaje się w dyskusje, boi się, nie jest sobą, tylko matematyką i do tego zagubiona. Niedecyzyjna, e... śmierć zmarniała "zbiegiem lat, z biegiem dni". ;) Edytowane 1 Listopada 2017 przez Justyna Adamczewska (wyświetl historię edycji)
beta_b Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldku, pamiętam, jak babcia się skarżyła, że modli się o śmierć a ona nie przychodzi. Mam wiekową rodzinę a ona już była zmęczona (96 lat). Chciała iść w błogostan, który zwalnia z wysiłku i tęskniła do dziadka. A jej czas nie przychodził. Podoba mi się wiersz. bb Edytowane 1 Listopada 2017 przez beta_bez_alfy (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie Justynko - a co tam niech się gniewa ja się jej nie boje . A tak na serio to wielkie dzięki za znalezienie chwilki pod wierszem. Życzę ci udanego dnia
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - miło cię gościć - bardzo dziękuje za te podobanie - Uśmiechu ci życzę i zadumy. Jeszcze za wiadomość ślę podziękowanie. Edytowane 1 Listopada 2017 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2017 Fajny mam tylko ale czy nie lepiej brzmiało by wyhamuje?
Justyna Adamczewska Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldku, dziękuję, nawzajem.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Marcinie - masz rację - poprawiłem. Dzięki że czytasz. pozd.
azk Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Życie tak samo, Waldemarze, zanim najbardziej wysportowany plemnik dopadnie jako pierwszy do komórki jajowej musi zajść tak nieprawdopodobnie wiele zbiegów okoliczności, że wydaje się wręcz niemożliwe że zaistnieliśmy. Myślę, ze nie ma co wyglądać śmierci, bo ona odbiera wszystko co mamy. Przynajmniej jeśli życie nie boli.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2017 Witaj Kocie - wyglądać jej nie ma co to fakt - ale zabawić się można...żadnych zdarzeń przykrych z tego powodu się nie spodziewam. Dzięki za obecność. pozd.
Rekomendowane odpowiedzi