Tuminski Tomasz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 W końcu odnajdę zagubione marzenieCieszył się będę nim wtedy szczęśliwyNiebo rozświetli we mnie nadziejeNa to spełnienie, czy słyszysz modlitwy?Ptak swoim lotem rysuje znakiNiebo zwierciadłem życia się stajeZa nim zauważyłem jeszcze inne ptakiStworzone dzieło wspaniałych malarzyJak nigdy dotąd mogłem zobaczyćLeżąc na posłanej kwiatami polanieMoje marzenie na Twoim niebieNamalowane moimi skrzydłami Poszybowałem przed Twoje obliczeTeraz nie pragnę już niczego więcejDałeś mi skrzydła i puściłeś na wolność Spełnione marzenie w dziecięcej kołysce
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No tyle razy czytany i rzadnych komentarzy?Mnie się Tomku bardzo podoba ten wierszyk , lubię takie serdecznie pozdrawiamNatalia
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 świetne wejście masz:)jak dla mnie bomba:)
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz może być, brak tytułu można wybaczyć, o ile następne już takowy będą posiadały,a jeśli tytułów nie lubisz, to napisz w nawiasie obok numerek albo coś...
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przyznam, że nie rozumiem tego wiersza. Szczególnie symboliki, która jest - w niektórych miejsach - na siłę wrzucona do niego. Przykro mi, przesłanie nim do mnie dotarło, padło na wycieraczce, nawet nie zapukawszy w drzwi.Wyjrzałem. Dałem trochę wody. Ostatkiem sił, próbowało mi powiedzieć:"Moim marzeniem było ... .............."umarło.Domyślam się tylko, że chodzi o wolność.eee, tak?
Alessia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ładne, nawet bym rzekła bardzoo "Spełnione marzenie w dziecięcej kołysce" jest po prostu śliczne, samo w sobie i jako uwieńczenie tego wiersza.Pozdrawiam Alessia
Rekomendowane odpowiedzi