Vilemmo A Opublikowano 28 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zlosc ogarnia strumienie nienawisci Odprowadze cie na dno Pozbawiles mnie zycia Ogladajac stronice marzen malenstwa Wbiles falsz w moraly Smiejesz sie i czy to takie zabawne Ze pokochalam, Mocno monco mocno? Oddawaj pepowiny Moich marzen embrionalnych Tak jak sciete kwiaty parzacych lez Kazesz mi calowac ziemie Teraz pokaze ci nedzniku Co zrobiles z moja glowa Co jem na sniadanie-garsc tabletek Zabije! Wszystko umarlo,nie chce wracac Nic na mnie nie czeka Tylko zemsta i twoja smierc! Poprowadze cie na dno Na dno! Na dno! Odetchnij czernia swoich oszustw I zobacz przeze mnie co robilam dla ciebie Czego sie wyrzeklam mogles byc szczesliwy... Teraz ja poslucham, jak bardzo sie boisz...!
Vilemmo A Opublikowano 28 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 miedzy miloscia a nienawiscia ejst bardzo cienka granica.....
aneta michelucci Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 primo : postarać się o polskie znaki a nie będziesz gnebiony/a secondo : nie robić z wiersza "wyliczanki" [ jak ty tak, to ja tobie tak ] terzo : trzeci wers patetyczny quarto = secondo : ewidentny szantaż w Twoim wierszu, nie podoba mi się ! quinto : skoro to ma być wiersz publiczny a nie wpis do prywatnego pamiętnika, zastanowić się i zacząć od początku sesto : pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi