Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) nie wszystkie drogi prowadzą gdzieś są również takie które prowadzą donikąd przed nimi człeka zatrzymuje stop są przeznaczone dla zbłąkanych dusz którym obojętne w w jaką stronę iść one wolą błądzić nie wiedząc co to cel Edytowane 2 Maja 2017 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
Enchant Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 Podoba mi się, jest melodyjny. Nie jestem w stanie napisać nic więcej, taki dzień z mentalnym kacem .
Marlett Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 Sukcesem jest odnalezienie właściwej drogi , by nie marnować czasu i nie błądzić PozdrawiaM.
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) nie wszystkie drogi prowadzą gdzieś są takie które są donikąd przed nimi znak stop są przeznaczone dla zbłąkanych dusz którym obojętne w którą stronę błądzą,nie wiedząc co to cel Nie gniewaj się Waldku, że tak okroiłam to co napisałeś, bo mimo że nie lubię minimalizmu to staram się unikać słów niepotrzebnych, bez których wiersz nie traci na przekazie. No i oczywiście to nie jest sugestia zmiany czegokolwiek :) Miłego wieczoru :) Edytowane 1 Maja 2017 przez czytacz (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 Witaj Enchant - miło że zajrzałeś - dziękuje. pozd. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 Witaj Marlett- no niby tak - dziękuje za czytanie - jesteś zawsze mile widziana . Spokojnej nocy życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Witaj Bożenko - pomyślę - twoja propozycja jest kusząca - dziękuje że poświęciłaś chwilę. Miłego życzę Edytowane 1 Maja 2017 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przednimi (drzwiami) A ja sobie przeczytałam przed nimi Przemyśl radę Bożenki, będzie bardziej zrozumiale. Pozdrawiam życzliwie :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2017 Dzięki Alicjo że byłaś - zawsze to miłe. Księżycowej nocy życzę
Rekomendowane odpowiedzi