Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @MIROSŁAW C.                                       Prezydent*             Elekt - pan Karol Nawrocki - dziękuje panu Robertowi Bąkiewiczowi - wypełnia ustawowo przypisane Straży Granicznej funkcje - nie daje sobie rady z nimi aktualny rząd.**   Źródło: Rzeczpospolita    *zrobiłem drobną edycję - treść bez zmian    **rząd, prześladując pana Roberta Bąkiewicza - robi mu darmową reklamę    Pułkownik: Łukasz Jasiński 
    • Końcówki brakuje po warmińsko, ogólnie ślicznie:)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dla świata to rybka, dla Ciebie wspomnienie. Poprawiłeś się odkąd ostatnio Twoje czytałem, tak trzymaj, oby tak dalej. Pozdrawiam!
    • W zawiłych bluszczach macie prawdę, w prostych kreskach tkwi pożądanie. Zapytaj pierwszą napotkaną osobę; co się stanie, gdy odpalisz kanały. Zakryte twarze nie są po to, by karcić promienie słońca. Ja nie żyję, aby być dla was czymś więcej, niż tym czym jestem teraz
    • @Naram-sin   A pan od czego zaczął? Mój pierwszy wiersz:   Gwiazdy   Gwiazdy przepiękne i żarem świecące! Układacie własnym - bezsennym ciałem   znaki przyszłości, obrazy błyszczące, lecz coś ważnego powiedzieć chciałem...   Gwiazdy przepiękne i żarem błyszczące! Wy nigdy słowami nic nie powiecie,   lecz zawsze dajecie słowa milczące, o mym istnieniu w ogóle nie wiecie...   Łukasz Jasiński (lipiec 1996)   A ostatni:   Jaga   I wtedy zszedł anioł: zagubiona dusza na ten padół ziemski, straciła   raz na zawsze: niebiańskie - o zapachu różanych fiołków pióropusze, czasami: przychodzą -   głębokie sny jak otwarte serce - to: krwawo krwawiące kolce - ludzi nie rozumiem już...   Łukasz Jasiński (marzec 2025)   Oczywiście, jestem samoukiem jak Mikołaj Rej, natomiast: pan - pisze bardzo podobnie jak pani Alicja Wysocka - nic oryginalnego i jest to typ komunikacji: uczeń-mistrz, dobrze mówię?   Łukasz Jasiński 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...