anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 jesteś jak niebo, wiatr, obłok, powietrze przestrzeń gdzie dłonie wciąż wyżej do słońca nie można bez ciebie myśleć, kląć, oddychać nie można śmiać się, kochać żyć nie można tylko jak trudno jak piekielnie trudno cholera jak trudno iść po ziemi z tobą
Marlett Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 @anna_barbara__czuraj-struzik Aniu , wiersz niezwykle poruszający. Pomimo trudu peel idzie dalej wybraną drogą. PozdrawiaM.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 @anna_barbara__czuraj-struzik Witaj Barbaro - zatrzymał mnie - zmusił do refleksji . Zakończenie bardzo bardzo na tak. Miłego ci życzę
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2017 Wow. Skąd ja to znam. Czy Peelką jest Anna Dymna? Pozdrawiam i bukiecik przesyłam z okazji 8 marca(spóźniony). https://www.youtube.com/watch?v=R4H3Jbl4wOU
anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 Dziękuję Wam za ciepłe słowa :) :) :)
Rekomendowane odpowiedzi