Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2017 oglądam dawne i obecne - na obu się uśmiecha jest w nim coś co smutkowi dogryza który o mnie się ociera - nogi podstawia na szczęście są przy mnie jak lekarstwo po którym czuje się o wiele lepiej
Stary_Kredens Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2017 @Waldemar_Talar_Talar chyba wiem o czym mowisz , mam tez i tez jest lekerstwem , co smutkowi dogryza pozdrawiam Kredens
Marlett Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2017 @Waldemar_Talar_Talar Każdy powinien mieć swoje panaceum :) PozdrawiaM.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2017 @Stary_Kredens Witaj - miło że jesteś - dziękuje. Miłego życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2017 @Marlett Witaj - każde jest dobre gdy leczy . Dzięki za czytanie Marlett. Wesołego życzę
Lilka_Laszczyk Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Przeczytałam z zadumą)))) Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 @Lilka_Laszczyk Witam - dziękuje za czytanie - miło było cię widzieć. Ucieszyła mnie twa zaduma. Radości życzę
anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 lapidarne i trafione :) dziękuję i pozdrawiam serdecznie :) :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 @anna_barbara__czuraj-struzik Witam - nie masz pojęcia jak się ucieszyłem - to ja dziękuje. Ciepełka życzę
Rekomendowane odpowiedzi