Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2017 co zrobić by uniknąć nie zderzyć z nią jakimi ścieżkami iść by nie wejść w drogę może eliksir wypić ciała nie zmarszczy albo się zamrozić i problem z głowy nie mój przyjacielu życie na tym polega by się z nią zmierzyć być z niej dumnym
kb. Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2017 @Waldemar_Talar_Talar "się zamrozić i problem z głowy" no nie bardzo. odmrożona starość będzie taka sama albo jeszcze bardziej zagubiona w przyszłym czasie...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2017 @bess_enger Witam- myślałem o zamrożeniu na amen bez rozmrażania - chyba można. Dzięki za obecność. pozd.
kb. Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2017 @Waldemar_Talar_Talar hm. "na amen" to nie dla człowieka należy...
Marlett Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2017 @Waldemar_Talar_Talar Z rzeczywistością niestety musimy się mierzyć każdego dnia, dokonywać wyboru i podejmować decyzje. PozdrawiaM.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2017 @Marlett Witaj - Miła Marlett a co powiesz jak powiem że w wierszu chodzi o starość. Mam nadzieje że ona tez przypadnie - cieszy mnie że można czytając wiersz mięć inne skojarzenie niż autor. Dzięki za czytanie. Najlepszego życzę
Alicja_Wysocka Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2017 @Waldemar_Talar_Talar Waldku, rozumiem o co chodzi, bo Twoje pisanie nie jest dla mnie niepojęte, ale zacięłam się przy "może eliksir wypić który nie zmarszczy" Brakuje mi tu jakiegoś dookreślenia, czego nie zmarszczy? Miłego dnia :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2017 @Alicja_Wysocka Witam - masz racje - brakowało - dlatego poprawiam. Dziękuję za czytanie Alicjo. Uśmiechniętego dnia życzę
Marlett Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2017 @Waldemar_Talar_Talar Alicja podszepnęła i wiersz stał się klarowniejszy :) Tak czy tak, każdy musi zmierzyć się ze starością jaka by ona nie była , to naturalna kolej rzeczy. Całą młodość pracujemy na starość :) Miłego dnia :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2017 @Marlett Witam ponownie - jeszcze raz dziękuje - mi też lepiej po retuszu się podoba. Spokojnego wieczoru życzę
Jacek_Suchowicz Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2017 bo pesel ma swoje prawa i zmienić jego nie sposób nie zmoże żadna ustawa więc przyjmij godnie dar losu :))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2017 @Jacek_Suchowicz Witam - dziękuje za wpis pod wierszem - miło że byleś. Udanego wieczoru życzę .
Rekomendowane odpowiedzi