Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 do mgły tęczy zachodu się przytulić poczuć ich delikatność a jak się uda porozmawiać z nimi przekonać je że są dla nas cenne by nie znikały upiększały chwile nie na krótko na więcej
Marlett Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 @Waldemar_Talar_Talar W zbieganym życiu brakuje nam chwil by się otoczyć pięknem przyrody i zachwycić :) PozdrawiaM.
kb. Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 fajne. bardzo mi się podoba. za klimat takiej szczerości do bólu. pozdrawiam Waldku.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 @Marlett Witaj - zgadza się Marlett - zaczyna czasem brakować takich widoczków. Dlatego pofantazjowałem - myślę że przyjemnie. Dzięki za bycie. Radości życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 @bess_enger Witaj - cieszę się z twego podobania - miło cię gościć. Dzięki . Udanego życzę
Alicja_Wysocka Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 @Waldemar_Talar_Talar Przecudnie niebo uśmiecha się tęczą, chciałabym żeby codziennie, dzień dobry Waldku :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 @Alicja_Wysocka Witam serdecznie - nie masz pojęcia jak twój kom. mnie ucieszył. Twoja ocena zawsze uczyła mnie pokory - była drogowskazem. Wielkie dziękuje o demie. Udanego dnia życzę
Basia_Malic Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 @Waldemar_Talar_Talar zamiast komentarza posłużę się cytatem z piosenki pt.:"To ziemia" "nie zginiesz w tłumie póki jeszcze umiesz przystanąć jak zaśpiewa ptak" https://www.youtube.com/watch?v=5gIJmtEv0CU
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 @Basia_Malic Witaj Barbaro - dzięki za czytanie i ten wniosły cytat. Miło cię gościć. Miłego życzę
anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 delikatnie tak :) :) :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 @anna_barbara__czuraj-struzik Witaj Anno - miło że zajrzałaś - zawsze mile widziana. Wielkie dziękuje z mojej strony. Udanego dnia życzę
Rekomendowane odpowiedzi