Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 nie boję się przeznaczenia ani przemijania one są w mój krajobraz wkomponowane boję się ich wypadkowych które się czają znienacka cios bardzo bolesny zadają które tarczy się nie boją zawsze ją ominą przed którymi nawet Bogowie w chmury uciekają
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Waldek , wrzucasz wiersze tak szybko jak karabin maszynowy wyrzucający naboje - nie nadążam z komentarzami . Co prawda boję się tylko siebie , ale wiersz mi się podoba. pozdr.
WiJa Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 których, kogo, jakich wypadkowych, jeśli nie niespodziewanych (żeby nie powiedzieć - znienackowych) :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 @Andrzej_Wojnowski Witaj - życie nie wiadomo kiedy się zatrzyma - dlatego korzystam i wklejam swoje wiersze w miarę możliwości - regulaminu nie łamię . A jeżeli chodzi o wiersz to cieszy mnie że się podoba - mi również . Dzięki za chwilkę . pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 @WiJa Witam cię serdecznie - jest ich sporo w moim przypadku - płakać nie będę teraz . Dzięki za czytanie i słówko pod wierszem . Udanego popołudnia życzę
Marlett Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 @Waldemar_Talar_Talar Czasem niespodziewanie w nasze życie uderzają pioruny. Nie czekamy na nie, więc nie jesteśmy gotowi by z siłą je odeprzeć. Ale walkę trzeba podjąć :) U mnie leje deszcz więc życzę słoneczka :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 @Marlett Witam serdecznie mimo późnej pory - tu dziś nie padało - całe szczęście. W ogrodzie czuć wilgoć ogórki żółkną .Ale od jutra pogoda super . Dziękuje ci bardzo za czytanie - trzeba walczyć ... Spokojnej nocy życzę
Apolonia_Zięba Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 @Waldemar_Talar_Talar Życie zawsze narażone jest na niespodzianki. Można je lekceważyć lub nie. Trzeba je odpierać na ile sił starczy, bo życie to nie bajka :) Bardzo podoba mi się puenta :) Miłego dnia...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2016 @Apolonia_Zięba Witam - fajnie że jesteś pod wierszem - prawdą to co pod nim napisałaś . Trzeba żyć garściami a nie okruszkami . Jeszcze raz dzięki Apolonio . Spokojnego dnia życzę
Jacek_Suchowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2016 @Waldemar_Talar_Talar wypadkowe w wypadkach wypadkowe - suma różnych skutków każde działanie przynosi skutek a skutki się sumują więc drzewiej mawiał typowy Lucek ludzie na grzbiecie czują ot wypadkową tę sumę skutków no i się boją boją po ludzku :) pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2016 @Jacek_Suchowicz Witaj - dzięki Jacku za czytanie - mała uwaga z mojej strony - ten sam komentarz umieściłeś pod moim ostatnim wierszem . Z poważaniem Waldemar
Rekomendowane odpowiedzi