utopijna kraina Opublikowano 19 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 spec zdjęciowy z USA w kiczu dopatrywał sie asa grube ryby wędką chęci łowił kozak bez pamięci rzucając w artystów obcasa
Antoni Leszczyc Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Pewne mam skojarzenie: gość, co kręcił Śródziemie, wszystkie role, co żeńskie oddał pannie Arwenie. Ja wiem, śliczna szalenie, wiem, równouprawnienie, ale choć Liv ponętna drobne mam zastrzeżenie: mi to pachnie komercją: nie od dziś są dowody, że im więcej gra panien, tym większe sa dochody. Do tego, jako facet, się cokolwiek obawiam, że nie skończy się sprawa i czas będzie poprawiał mi kolegę Tolkiena. I księzniczka Arwena będzie grała tak Frodo, jak i tez Theodena, i Arwena-Glorfindel i Legolas-Arwena i Arwena-Aragorn (włosów nie trzeba zmieniać) i Arena-kuc Brego, i Arwena postronek, no i też (koniec końców) Aruena-pierścionek. I tym właśnie sposobem bije "Władcy..." godzina, gdy go zagra - w całości! - Teatr Jednego Mima... ;) PS. Wiem, trochę nie na temat - dziwne mam skojarzenia :)
Franek Klimek Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Prawda, że nie na temat i przez to mam dylemat, bo mi sie CIE CHOROBA ten wiersz jednak podoba ... ef
Rekomendowane odpowiedzi