Marlett Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 szukasz drogi której nie ma w ciszy dudnią myśli prowadzą w knieje tam straszno wyrąbujesz przeręble zimno w przeklętych rewirach samookaleczenia mówisz że nikt i nic a jednak tak wiele potrzeba do szczęścia
anna_barbara__czuraj-struzik Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 @Marlett podobają mi się myśli, dudniące w ciszy :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 @Marlett Witaj Marlett - no widzisz - tyle jest dróg a myśl odnalazła właśnie ową prowadzącą jakby w nieznane - zgrabnie słowem wyszłaś na zakończenie . Tak czasami mówimy że nikt i nic a jednak tak wiele potrzeba budulcu na zbudowanie szczęście. Odnalazłem w twym wierszu to czego się spodziewałem . Ukłony ślę
Marlett Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 @anna_barbara__czuraj-struzik Dziękuję za czytanie :) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 @Waldemar_Talar_Talar Bardzo cieszy mnie ,że w wierszu znalazłeś coś dla siebie. Kiedy czytelnik zadowolony - autor jeszcze bardziej :) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2016 @Mithotyn To jest to czego szukałam :) Teraz dzięki nowej wersyfikacji wiersz stał się bardziej klarowny. Jeśli pozwolisz to sobie ją przywłaszczę :) Dziękuję.
Apolonia_Zięba Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2016 @Marlett Marletko, wiersz mnie zatrzymał na chwilę zadumy. Jest w nim nostalgia za szczęściem i dobór właściwego budulca, by to szczęście osiągnąć. Dobre Twoje pisanie... PozdrawiaP.
Marlett Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2016 @Apolonia_Zięba Polu dziękuję za obecność i zatrzymanie przy wierszu oraz refleksje :) PozdrawiaM.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2016 pachnie zbuntowaną nastolatką pozdrawiam Jacek
Marlett Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2016 @Jacek_Suchowicz Tak też może być, ale nie tylko :) PozdrawiaM.
Kraft_ Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2016 drogi każdy szuka... nie każdy znajduje...egzystencja czasami nas przerasta... ale dopóki jesteśmy... dopóty my... :))) pozdr. Kraft
Marlett Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2016 @Kraft_ Podobno kto szuka znajduje , czasem trzeba zmienić kierunek, ale warto :) PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi