Ema Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Każda cząstka ciebie wbiła się we mnie niczym odłamki szkła. Nawet gdybym je wyjęła pozostałby po nich ślad.Nie chcę cierpieć przez Ciebie, zniknij tylko raz Zniknij bym już więcej nie poczuła czym jest ból i strachMa dusza krwawi choć o tym nie wiemNie dowiem się o tym póki jesteś blisko mnieTak bardzo pragnęłam Ciebie Realność mych snów przerażała mnieNie chcę budzić się koło CiebieChcę zapomnieć jak to jestLeżećWidzieć Że koło ciebie leży śmierćChcę móc się oswobodzić z ramion Które kiedyś były dla mnie niczym domChcę móc zapomnieć o Tobie Zapomnieć jak niesprawiedliwy był losMóc znów dotykać słońca, gdy deszcz zrasza mą TwarzI Szczerze do końca poznawać piękno świata.
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo fajnie się czytało,(fajny tekst...nie wiem, może się nie znam, ale więcej w kierunku prozy aniżeli poezji to zmierza,)Pozdrawiam, Kai Fist
atlantyda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 podpisze sie że dużo tu prozy.Łatwo można przerobić to na zdania.Ale to też ma swój styl
Krzysia Skrzypczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przeszkadza mi tylko nadmiar "Ciebie", ale reszta ok.
Rekomendowane odpowiedzi