Agnieszka_Przypadek Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 nie nazwaliśmy tego między nami głęboko schowanego we mnie w zakątek "stara historia" ta następna obok ciebie zabrała mi .... nie wiem co liczę że przelotna tylko zgasło światło i nie mogę rozgrzać serca tulę się do męża ...powinien mnie uskrzydlać
marek_miros Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 @Agnieszka_Przypadek Witam. Zrezygnowałbym z "gorzej jeśli na dłużej". To jakby powtórzenie i niepotzrebne rozciągnięcie poprzedniegp wersu. Tracisz tu dynamizm Zwłaszcza, że wiersz jest tak poetycko poszarpany jak niespokojne myśli. Dobry tytuł. Pozdrawiam MM.
marek_miros Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 @Agnieszka_Przypadek W pierwszym wersie "miłość" zamiast "miłości"
bronmus45 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 @Agnieszka_Przypadek Ja podobne rozterki opisałem na tym portalu pod adresem (link): [u][url]http://www.poezja.org/wiersz,84,152945.html[/url][/u] Zapraszam...
Agnieszka_Przypadek Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 dziękuję Marku...
Nata_Kruk Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 Mnie też podoba się tytuł, a wyrzucić z siebie.. czasami trzeba... ;) To, co w 'ukośnikach', po kolejnym czytaniu pomijałam, treść mi je dopowiada. Wybacz, ale czasami kombinuję sobie u innych. Pozdrawiam. (...) /ta/ następna obok /ciebie/ zabrała mi .... nie wiem co liczę że przelotna /tylko/ zgasło światło /i/ nie mogę rozgrzać serca tulę się /do męża/ powinien mnie uskrzydlać
Agnieszka_Przypadek Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 @Nata_Kruk dzięki Nata:)
marek_miros Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 Pamiętaj. Jak chcą zmienić Twój wiersz to znaczy że do nich trafił i się w nim odnajdują. Dotyczy to także mojego komentarza. Zanim zrozumiałem to i mnie to denerwowało. Wiersz i tak zawsze pozostanie Twój. :))))))))))) Pozdrawiam MM.
marek_miros Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 @stanisław_prawecki No co Ty. Przecież ona leży przy mężu.;))) MM
marek_miros Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 @stanisław_prawecki Dla mnie trochę za kanciasto ale jak popatrzeć poprzez wstęgę Mobiusa to co najbliżej jest też najdalej. Zależy w którą stronÄę będziesz się przesuwał. ;) MM
Agnieszka_Przypadek Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 @stanisław_prawecki Staszku dziękuję... ale tu jest już zmieniony przekaz ale brzmi lepiej... no jeszcze tak nie potrafię dobrze wyczuwasz:)
Agnieszka_Przypadek Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 @marek_miros Marku dziękuję, poprawiło i to spojrzenie na te korekty, bardziej optymistycznie... po za tym żadna ze mnie poetka, więc zakładam, że korekty mają mi pomóc
Agnieszka_Przypadek Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 @marek_miros Marku co sądzisz o tej zmianie?
marek_miros Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2016 @Agnieszka_Przypadek Uważam, że swietnie. :))). pozdrawiam MM
Rekomendowane odpowiedzi