Konrad Ciok Opublikowano 15 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 osiedle. trzy dni po Uli S. 1. 1. Uważaj na faceta ciągnącego szkielet dudniącego wózka, z którego sypie się treść, ewidentnie niedawnej ucieczki z wysypiska. Zaraz wyskoczy półtorametrowy penis. Zaraz szlag weźmie tysiąc lat formacji. Ka-boom!!! Nad stawem dzieją się dziwne rzeczy. Woda wymienia mgnienia oczu z czujnymi psami. Z nowo-wyrosłej pod konającą topolą ławki wychylają się nieśmiałe strzępy czyjegoś szeptanego listu: to thou who dwellst in the fire 2. Pierniczy mi się koncepcja. Jestem tu tylko przez chwilę. Boję się tego miejsca, gdzie jeszcze nie dawno miałem ci tyle do powiedzenia.
Messalin_Nagietka Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 myślę, że bez kilku określeń wiersz ten byłby o wiele czytelniejszy - ale jeśli to było prawdziwe zdarzenie - to nic nie mówiłem MN Prosimy o uzasadnianie wyrażanych opinii. Moderator
teraa Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 nie podoba mi się konwencja wiersza dla mnie liczba określeń nie jest zbyt duża i do tego bym sie nie przyczepiał czyta sie płynnie ale mimo dziwnego charakteru wiersz jest mało interesujący "Ka-boom" takie zagrywki są plytkie... i co to ma być zresztą, tytuł piosenki z mtv?? w jakim kontekscie, czemu tego autora czy to moze efekt wybuchowy tera
Konrad Ciok Opublikowano 17 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 tu jest jeden wazny dla calosci wers pierniczy mi sie koncepcja... mowi chyba duzo... reszty nie tlumacze :-)
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Przecież ten wiersz jest jasny jak słońce. Nie rozumiem fragmentu o formacji, ale to nie przeszkadza odczytać emocji jakie targają pod.li. . Ostatnie słowa napisane szczerze, w stanie, gdy nawet wiersz nie wychodzi.
Rekomendowane odpowiedzi